Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért jön a védőnő most?

Miért jön a védőnő most?

Figyelt kérdés
A gyermekem 2,5 éves. Utoljára házhoz a gyermek 3 hónapos korában jött ki a védőnő. Ma viszont felhívott,hogy hétfőn kijön hozzánk. Ritkán találkozunk amúgy mert a gyerekorvosunk magán igy csak a fél,1 és 2 éves státuszon látta a kicsit a körzeti rendelőben. Arra gondoltam,hogy a szomszéd szólt neki mert a fiam állandóan ordít. Kintről én biztosan azt hinném bántják pedig csak alapból ordít,visít játék közben ( szakember szerint nem lehet vele mit csinálni csak túl belehevül a játékba ) mondjuk az ébrentöltött órákból 3-4 órát. Szerintetek most ezért jön ? Nem akarom,hogy a kartonjára ilyesmi rákerüljön mert akkor az oviba,suliba ,,megbélyegzik,, hogy kezelhetetlen. Bár amióta járunk terápiára látok haladást. Vagy csak azért jöhet mert pont 2,5 éves ?
2017. márc. 29. 23:53
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Végül tegnap volt látogatni,elnézte a napot. Azért jött mert úgy hallotta,hogy nem akarom óvodába iratni a gyerekemet ( kitől ? Pletykál mindenki... ) November elején lesz 3 éves a gyerekem. Van egy törvény ami alapján így csak 2018 őszén kell beírtnom. S mivel én itthonról dolgozom éjjel és hétvégén ezért teljesen megoldható a gyerekkelvaló foglalkozás,ellátás. Így tudom hordani a fejlesztésre és a pszichológushoz. Aztán miért is venném el mástól a helyet a mi fél napunkkal... Plusz a gyerekem kicsit vad mint írtam is,félek hogy amíg ilyen pici bántana más ( van pár rossz tapasztalatunk ) Kapaszkodjatok meg a védőnő erről a törvényről nem hallott... Átküldtem neki emailben de azóta nem válaszolt. Remélem így már lenyugszik. Amúgy aranyos volt,teljesen elégedett volt a gyerkőccel,szerinte nincs lemaradva egyáltalán.
2017. ápr. 6. 01:31
 12/17 anonim ***** válasza:
55%

Márciusban bejelentkezett, mert azt hallotta, hogy nem akarod novembertől beiratni? MMMII????

Ez hülye?

2017. ápr. 6. 01:36
 13/17 A kérdező kommentje:
Én is csak néztem,hogy ezt most tényleg komolyan mondja-e. És igen... Pedig bőven van erre gyerek,hogy betöltsék a helyeket. Szóval nem is értem az egészet.
2017. ápr. 6. 02:21
 14/17 anonim ***** válasza:

A mai helyzetben 2 hónapra előre nem lehet tervezni. Én azt se tudom, novemberben melyik országban fogok élni, vagy fogok-e egyáltalán élni!:D

Ezt mondtad neki, hogy életszerűtlen dolgot akar tudni?

2017. ápr. 6. 03:02
 15/17 A kérdező kommentje:
Természetesen előre novemberig én sem tudom fixen mi lesz.Kicsit nem a mi világunkban él vagy nem tudom. Szerencsére én a munkám miatt mondjuk be vagyok biztosítva így nem is aggódok,hogy hova teszem a gyereket ha nincs oviba. A szüleim és a volt férjem szülei is rögtön ugranak ha heti 1x mondjuk 2 órára vigyázni lehet a kicsire szóval segítség is akad bőven. Kb összevesznek ki vigyázzon rá mert úgy oda vannak érte :D A védőnőre visszatérve. Én most egyedülálló vagyok mert bízok még a békülésben a volt férjemmel és erre a védőnő azt kérdezte,hogy mikorra tervezem a következő kicsit. Aztán mondtam,hogy én már most akarnék szülni de nincs akitől várandós lehetnék. Nincs képben a dolgokkal. Összességében remélem most leszáll rólunk és nyugi lesz a 3 éves státuszig.
2017. ápr. 6. 11:38
 16/17 anonim ***** válasza:
14%

"nincs akitől várandós lehetnék. Nincs képben a dolgokkal. "

XD XD Hát nagyon nem!!! :)))

2017. ápr. 6. 16:56
 17/17 anonim ***** válasza:
24%

Én azért a helyedben megkeresném a védőnő felettesét, és elmondanám neki, hoyga védőnőjük 1. nem tudja, mitől lesza gyerek, 2. nem tudja, hogy hány éves kortól kell óvodába mennie a gyerekeknek, 3. nincs is tudomása annak a törvénynek a létezéséről, ami alapján a munkáját kéne végeznie.

És kérném, hogy mutassanak nekem papírt a végzettségéről, mert kétségbe vonom a hozzáértését.

2017. ápr. 6. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!