3 év körüli gyereked szokott hazudni?
Figyelt kérdés
Ide nem sorolnám a fantáziából származó "téves infókat". Tehát beszélt a rókával, ebédre kutyát ettek, manót látott, stb.
Olyan helyzet érdekelne, amikor valami rossz fát tett a tűzre és rákérdezel, hogy ki volt az. Bevallja, hogy ő volt?
2017. márc. 28. 21:38
1/12 anonim válasza:
4 éves fiam rendszeresen. Kb. fél éve, egy éve kezdte. Nem ilyesmiben, hogy rosszalkodott, inkább olyankor, ha valamit nem akar megcsinálni. "Anya, én már mostam kezet". Sose vallja be utólag sem.
4/12 anonim válasza:
3éves lányom nem csinált még ilyet, sőt épp a hétvégén volt egy ilyen szitu hogy kérdeztem hogy ki kente össze csokival a szekrényt, kislányom pedig büszkén közölte hogy ő volt. Utána együtt letakarítottuk.
5/12 anonim válasza:
3 éves és pl olyanokban füllent, ha pl leesik valami, magára vállalja, hogy ő lökte le. (Láttam hogy lepotyognak maguktol, magam előtt kérdezem, ilyen hogy történhet, erre mutogat magára es mondja,"én")
Vagy volt, hogy a kekszet ágy alá teszi, igy legközelebbinél kérdeztem, hogy most hova lett a keksz, pocakban van? Bologat hogy igen, erre este meg látom, hogy közben megint ágy alatt van..
Szerintem még csak szórakozik a szavak hatásán(vagy rajtam..), nem mondanám hazugságnak.
6/12 anonim válasza:
*"Rosszaságot" őszintén lehajtott fejjel bevall.abban soha nem ferdit
7/12 anonim válasza:
3 és fél éves. Ő inkább a fordítottja, azt is magára vállalja, amit a 7 éves bátyja csinál... Én meg gondolkodhatok, hogy akkor mégis melyik volt.:)
8/12 anonim válasza:
5,5 éves, és most pár hónapja kezdett füllenteni. De annyira még szerencsére nem sűrűn. 3 évesen még egyáltalán nem csinálta.
9/12 anonim válasza:
3 évesem rendszeresen hazudik, nem csak ha rossz fát tesz a tűzre. Szomorú vagyok miatta, pedig senkitől nem látja a hazudozást, oviba se jár még.
10/12 anonim válasza:
3 évesen még nem hazudott a fiam, simán bevallott őszintén mindent. Kb 3.5 évesen kezdett el hazudozni, leginkább ilyet, hogy a testvérére fogott dolgokat, meg hogy ő nem bántotta az xy-t holott tudtam, hogy bántott valakit az oviban. Most 4 éves, megtanulta, hogy nem szabad hazudni de így is előfordul, hogy először hazudik majd a következő mondatában már helyesbít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!