Csak szerintem nincs szüksége egy 3 évesnek arra, hogy TV legyen a szobájában?
Még a mi hálónkban sincs.
1 tévé van, az is a nappaliban (nem azért mert ne tehetnénk meg).
Tesómnak akarnak TV-t tenni a szobájába. Amikor megjegyeztem, hogy.. minek?, akkor apukám kijelentette, hogy nekem is volt (ja, 12 éves koromtól:D).
Valahogy nekem annyira fura, hogy miért kell egy ilyen kicsi gyereknek TV.. Be se tudja egyedül kapcsolni.
Én még azt is feleslegesnek tartom, hogy a kamasz szobájában legyen egy külön tv. Manapság már a családban is csak egymás mellett élnek az emberek, nem egymással, így szerintem egy külön szobába elhelyezett tv még jobban elválasztja a családtagokat egymástól. A családok alig csinálnak otthon közös programokat, akkor legalább a tv-zés legyen közös program.
Nekünk is csak az előszobában van tv.
Lefogtok pontozni de nekünk mind a két gyerekem szobályában van tv, 4-9 évesek.
Nem sokat tveznek de ha akarnak kettem egy időben amiből őrületes veszekedések voltak. Erre még az is rájött, hogy az apukájuk akkor nézte volna ő is.
Végül mindenhol lett egy tv, a nagyobb nem használja érdekes csak addig volt amíg a kicsi is akarta :)
Attól, hogy van tv még minden nap mesélek, játszunk de így nincs veszekedés.
Értem amit írsz utolsó, de tabletről is tudna tv-zni, sőt.. Igazából csak hárman laknak együtt, nincs másik gyerek rajta kívül, nem veszekedne senkivel.
Max amíg apa a forma1-et nézi, addig nem az van, amit ő akarna..
Amúgy nem tz-zik sokat szerintem, de nagyon túlzásnak érzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!