Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Felfázásra milyen gyógyszer...

Felfázásra milyen gyógyszer jó még 7 évesnek? Nem engedi hogy beadjam. Lent folytatom.

Figyelt kérdés
7 éves kislányom csúnyán felfázott, tegnap ügyeleten voltunk, nagyon sokszor pisil, mindig keveset és nagyon fáj neki olyankor. Megvizsgálták, azt mondta a doktor, hogy hólyaggyulladás, gennyes a pisije is. Antibiotikumot kapott és gyulladáscsökkentőnek kúpot írtak neki fel. A bogyót beveszi, de a kúpot nem engedi, reggel, meg este kell egyet, tegnap este nagy nehezen sikerült de reggel nem hagyta,igy kimaradt. Állítólag nagyn rossz volt neki, pedig nagyon óvatos voltam,hogy adjam be este, hogy ne okozzak fájdalmat? Köszönöm a segítséget.

2017. márc. 19. 15:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
81%
Kúpot ilyen korban gyulladascsokkentonek? Érdekes egy orvos.... Ha az antibiotikum tabletta/szirup formátum, akkor totál értelmetlen a kúp. Kúpot akkor adnak nem kisgyermekkorunak, ha a tabletta nem működik, mert pl hány a beteg, vagy gyorsan kell hogy hasson, pl fájdalomcsillapító. En nem adnék kúpot, mennek reggel a sajt orvosához hogy írjon neki tablettát
2017. márc. 19. 18:19
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
Nem akarom hülyeséget írni, de a kúp nem a hüvelybe kell neki? Mert nekem azt írták fel a felülfertőzés elkerülése miatt.
2017. márc. 19. 19:17
 13/18 A kérdező kommentje:
A popsijába kell, nem a hüvelyébe. Gyulladáscsökkentő,fájdalomcsillapító. Az orvos szerint a leghatékonyabb módszer, ami szerintem igaz is,csak hát nem kellemes. De ha átterjed máshova, hát az még rosszabb. Nemsokára lefekvés, megpróbálom valahogy feltenni neki.
2017. márc. 19. 19:29
 14/18 anonim ***** válasza:
25%

Ne kínozd már azt a gyereket.

Holnap kérj neki tabletát. Nem a kúp fogja meggyógyítani.

2017. márc. 19. 19:51
 15/18 anonim ***** válasza:
6%
Én sem értem, hogy kúpot hogy adhatott. Persze hamar felszívódik ez elvitathatatlan, de egy ennyi idős gyereknek kínszenvedés. 2 éves koruk után egyik gyermekemnek sem adtam.
2017. márc. 19. 21:12
 16/18 anonim ***** válasza:
21%
Kamillás ülő fürdő de ne legyen forró a víz csak kellemes neki. És valami áfonyás cucc. Van kapszula is vagy ilyen bio áfonya levek. Ez nagyon jól "át mossa" a húgyutakat és még finom is. Rendszeres felfázó vagyok sajnos de ezek mindig segítenek. Ill van az urogin oldat. De ezt kisgyereknek nem javasolják mert van alkohol tartalma. Bár szerintem ha kisebb adagban kap semmi baja nem lesz tőle. Kérdezz utána az orvostól vagy gyógyszerésztől. Nekem az antibiotikumok csak ideig óráig voltak jók mindig visszatért de ezek a természetes gyógymódok mindig helyre tettek.
2017. márc. 19. 21:33
 17/18 anonim ***** válasza:
0%

6-os vagyok!

Látom, nem vagyok egyedül, aki a fürdőt hatásos gyógymódnak tartják. Hogy annak a vize mennyire meleg, vagy éppen langyosabb, az mindenkinek egyéni.

A mi családunkban ez a "forró fürdő-forró tea" kifejezés jelentette azt, hogy kúrálni, gyógyítani kell!!

Sajnálom, hogy másoknál ennyire kiverte a biztosítékot!

2017. márc. 20. 07:42
 18/18 anonim ***** válasza:
Tőzegáfonya szirup is jó lehet, nekünk eddig bevált.
2017. márc. 20. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!