Felfázásra az antibiotikumon kívül van BÁRMI MÁS gyógyszer?
Komolyan, AKÁRMI MÁS.
Ez lehet pi**ogásnak fog hangzani de nincs kedvem kivágni az ablakon 4000ft-nyi fogamzásgátlót, tönkrevágni a hüvelyflórám ,a bélflórám és kb az összes tájékoztatóban leírt "kellemes" mellékhatáson végigmenni mert naponta 2 helyett 4-szer járok pisilni és a végén egy picit mintha csípne.
Ha vért pisilnék és visítanék közben annyira fájna (volt már ilyen) akkor még megérteném de erre 2x500mg-os zinnat, kövezzetek meg de kicsit túlzásnak tűnik.
Köszi a válaszokat és a privátokat is. :)
Szerintetek ha elmennék nődokihoz (úgyis el akartam menni, van pár kérdésem) ő is tudna ajánlani valamit? És vajon a gyógyszert amit én barom jó drágán kiváltottam visszavennék ha bontatlan és mellette van a blokk?
Én épp fel vagyok fázva, és teli van a net ilyen jellegű fórumokkal, onnan szemezgethetsz, hasznos tanácsok vannak benne :) Egyébként én literszámra öntöm magamba a teát (javasolják a medveszőlőteát, kamillateát, de én csak ezt a Herba Kids nevű gyerekteát iszom, abban is van egy csomó gyógynövény), kipróbáltam a szódabikarbónás vizet (2x 3 decis pohárral megittam, egy kis teáskanál szódabikarbónát tettem bele), mert elvileg lúgosít és a csípést megszünteti: ez így is van, de javaslom, csak akkor igyál ilyet, ha nem sietsz sehova, mert nekem hasmenésem is lett tőle. A tőzegáfonya kapszula és a rowatinex amit nagyon tudok ajánlani, ha nem akarsz antibiotikumot szedni (bár nálam a nolicin+rowatinex+tőzegáfonya kombó szünteti meg szinte azonnal a panaszokat)
Jobbulást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!