Hagyjam abba a gyógyszer szedését? (Antibiotikum)
Sziasztok! Pénteken felfázásra Ciprofloxacin 1A pharma nevű antibiotikumot kaptam, 5 napig kell szednem 2x1-et. Ma vettem be a második "adagot", a tüneteim elmúltak ugyan, de picit fáj a torkom. A betegtájékoztatóban azt olvastam, hogy: "Ha Ön lázzal és súlyos állapotromlással, vagy lázzal és helyi fertőzés tüneteivel (például torokfájás, garat vagy szájüregi gyulladás, húgyúti problémák) járó fertőzést tapasztal, azonnal keresse fel kezelőorvosát. Vért fognak venni Öntől a fehérvérsejtek számának ellenőrzése, és az esetleges csökkenés (agranulocitózis) kimutatása érdekében. Fontos, hogy tájékoztassa orvosát arról, hogy ezt a gyógyszert szedi."
Lázam nincs, viszont a torkom picit fáj. Szerintetek hagyjam abba a kezelést?? Vagy folytathatom? Picit megijedtem.
Köszönöm!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!