Antibiotikum alatti hasmeneskor nem is ehetek mondjuk foetelt? (szilard kajakat)?
Figyelt kérdés
Mikor mulik el? Nincs normaflore,activiat ittam az elobb,de barmit eszek nem marad bennem...2015. jún. 5. 15:10
1/6 A kérdező kommentje:
sajat kerdesemet ugy olvastam h" nem ehetek fotelt?" xD
varom a valaszokat:)..
2015. jún. 5. 15:12
2/6 anonim válasza:
normafloret ne is vegyél. Vegyél enterolt, az ajánlott antibiotikum miatti hasmenésre. És vegyél mellé egy normális probiotikumot, ne mesterséges (nem humán) rezisztens baktériummal teletömött vackot.
3/6 A kérdező kommentje:
ehetek akkor most mondjuk tesztat?
2015. jún. 5. 15:16
4/6 anonim válasza:
Elsőnek azt olvastam, hogy "nem is ehetek mondjuk fotelt?":D
Amúgy keményítős kajákat egyél főtt krumpli, főtt rizs, keksz, tea.
Az activia meg egészséges embert is meghajthat, ne erőltesd. Pláne, hogy ezekben a joghurtokban nem valószínű, hogy van bármilyen bélflóra visszaállító baktérium...
5/6 anonim válasza:
Ha hasmenésed van, akkor ne egyél tésztát, diétás kajákat egyél, piritós, főtt rizs, zöldségleves, ropi, sós vízben főtt burgonya. Ha az antibiotikumtól van a hasmenésed és nem vírusos, vagy gyomorrontás, akkor menj vissza az orvoshoz, mert lehet hogy másikat kell felírjon, és hasmenéssel ki is ürül a gyógyszer, nem hat.
6/6 anonim válasza:
szerintem, ha hasmenésed van az antibiotikumtól, akkor mondd meg az orvosnak, hogy írjon másikat. Ez nem kívánt mellékhatás, jobb lenne, ha nem szednéd tovább ezt a fajtát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!