Felfázásra milyen gyógyszer jó még 7 évesnek? Nem engedi hogy beadjam. Lent folytatom.
Hogyhogy milyen gyógyszer jó még?? Csakis azt add, amit az orvos írt. Nem kell kevergetni más hatású készítményekkel.
Azért egy 7 éves már megérti az észérveket.
Kend be vazelinnel a kupot meg a feneket, ugy konnyen becsuszik es nem fogis neki fajni
Mondjuk ha ragorcsol szegeny, akkor igyis ugyis fajni fog neki
Biztos van más fajta kiszerelésben a gyógyszer.
Én például a rowatinex vény nélküli aprócska lágy zselatin kapszulát szedem ilyenkor.
Ha nem akarja biztosan nem erőltetném. Vissza mennék a dokihoz és íratnék szájon át szedhető gyógyszert ha vény nélkül nem kapható.
Nekem egyszer menstruációs görcsökre váltottak ki a szüleim görcsoldót mert kihánytam a szájon át szedhetőeket így nem tudtak felszívódni.
Nagyon rosszul voltam, egyetemista, mégis képtelen voltam a fenekembe nyomni a kúpot. Szerencsére csak egy erősebb gyógyszerre kellett váltanom és ha ezt időben beveszem, akkor megelőzhetem a hányást és nem kell kúp sem.
Tampont sem tudok használni, mert nem bírom elviselni, a felhelyezése is nehézséget jelent számomra.
Lehet hogy sokan elképzelni nem tudják de szerencsére az én szüleim kiskoromban sem erőltették a kúpot, sőt már az orvosnál kértek más fajta megoldást hogy megkíméljenek.
Milyen beteg orvos ír fep egy kislánynak 7évesnek kúpot?
2 évesemnek sem adok nem egy ilyen nagynak.
Kamillásfürdő+sok folyadék + antibio
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!