Varga Vanda Viktória szép név lenne?
Figyelt kérdés
Nektek hogy tetszik ez a név? Vargához szép neveket esetleg tudnátok?2017. márc. 18. 22:42
1/26 anonim válasza:
vvv.anyukanaknincsenfantaziaja.hu
3/26 A kérdező kommentje:
Első kommentelő..
Az én nevem is Varga Vanda Viktória.
Személy szerint szeretem a nevemet.
Szerencsére az apa is Varga és mindenképpen utánnam szeretné elnevezni a babát. Szerintem szép hangzása van neki..:)
2017. márc. 18. 22:51
4/26 anonim válasza:
Szerintem nem jó ötlet ugyanazt a nevet adni. Legyen Varga ...egy férjed által választott név....Viktória/Vanda.
5/26 anonim válasza:
Szerintem jobban hangzik a Varga Veronika Vanda, ha mindenkepp ezt a nevet akarjatok, de ez sajat velemeny. Viszont igy is sok egy kicsit, hogy mindegyik nev v betuvel kezdodik. De szerintem elfogadhato. Talan keresgeljetek meg neveket, hatha megfogja valamelyik a tetszesedet. En peldaul a csaszarra varakozva dontottem el, hogy mi legyen a lanyom neve, akkor jott egy erzes s mikor meglattam a gyermekem, ereztem, hogy jol dontottem, mintha o sugta volna. Addig teljes kodbe voltam a neveket illetoen.
6/26 anonim válasza:
Itálni fogja mint a sz@rt ezt most megmondom. Nekem fele ilyen hosszú, egy év mire leírom, sehova nem fér ki, füzetcímke semmi. Mellesleg a 3v miatt csúfolnák. Inkább Varga Tímea Varga Júlia Johanna Daniella Szonja Krisztina Lilla Viola Bernadett Nóra. Ezek mennek hozzá véleményem szerint.
7/26 anonim válasza:
ha a te neved is ez akkor páne ne!
találj már ki valamit, ha apuka meg lászló, akkor a fiúgyerek is az lenne?
8/26 anonim válasza:
júlia, johanna.....egyre jobbak...szörnyű
9/26 anonim válasza:
Én inkább Lakatos Euklidesz Fejdísz Ászra tippelek. De lehet a vége Viktoriál... akarom mondani: Viktori János. Csak tipp! Bocs, ha nem jön be...
10/26 anonim válasza:
...esetleg Gyula utána szabadon: Vanda Vikidál... vagy fordítva... nem tudom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!