Mi a véleményetek a Viktória Noa és a Ménrót Noel nevekeről?
A Noa tényleg lány név.. A Ménrót az milyen név? Soha nem halottam még róla:) Ménrót még kimondani is brutál rossz..Bocsi:(
Én nem adnám egyiket sem! Noel? Most komolyan? Már megint Noel..................:) De ha mindenképp választani kéne akkor Noa.. és Józsi.. ;)
Az én kisfiam Noel, úgy gondolom nagyon szép név, hogy valakinek nem tetszik pont nem érdekel. Nem gondolom, hogy ezzel kiszúrtunk a gyerekünkkel, hiszen nem Dömpernek hívják, vagy Hoszéármándónak. Egyébként pedig szerintem olyan nevet adj a gyermekednek, ami Nektek tetszik, ne foglalkozz senkivel, ezek egyáltalán nem brutális nevek, inkább, mint mondjuk a Szamanta-Dzsesszika páros pl.
Ménrótról még én sem hallottam, de úgy gondolom, ha egy egyszerű vezetéknévvel párosul nagyon különleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!