Ikreknek (egy lány, egy fiú) Noa és Noel (esetleg Noé) név milyen?
Csak kiszúrsz velük is meg magaddal is..
Nem kellenek az összecsengő nevek, 2 ember lesz, aki ugyanúgy fog kinézni, de belül teljesen eltérőek lesznek.
Ismerek egy ikerpárt Martin-Martina.. utálják..
Hát én külön-külön se ezeket választanám, de együtt biztosan nem.
Túl hasonló neveket ikreknél nem ajánlatos adni, az ő és a saját érdekedben is.
A Noel nagyon felkapott mostanában. Francia eredetű. Jelentése: születésnap ( az Úr születésnapja ; karácsony ). Karácsonykor született gyerekeknek jó lehet.
Noa: bibliai név. Jelentése mozgékony. Ez ritkább, mint a Noel, de nekem furcsa a két magánhangzó egymás mellett. Valamint az angol férfi név a Noah jut róla eszembe.
Noé: bibliai eredetű. Jelentése: nyugalom ; vigasztalás ; hosszú élet(ű ). Nekem ez túlságosan az özönvíz meg a bárka történetét jelenti.
Próbálj olyan neveket választani, amik harmonizálnak, de nem túl hasonlók és a becézésük is más.
Például Noel - Lea/Lia.
inkabb legyenek gabor meg gabriella es akkor lehet mindkettonek mondani hogy gabi.
Ikreknek miert nem lehet kulonbozo neveket adni? Miert nem eleg az mondjuk, hogy azonos betuvel kezdodnek? Miert kell kicseszni veluk? Csak kerdem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!