1/6 anonim válasza:
Semmiképp nem adnék átlagos vagy divatnevet. Valami különlegeset, de vállalhatót.
Pl. Patrícia
2/6 anonim válasza:
Vénusz, Villő, Viktória, Léna, Nóra, Emese, Dominika, Lili, Zoé (nekem ezek tetszenek)
4/6 anonim válasza:
Bianka, Dominika, Kamilla, Liliána, Natália, Olívia, Patrícia, Viktória, Zsófia.
5/6 anonim válasza:
Nekem is a Veronika ugrott be elsőre. Ezen kívül még jól hangzik: Dorottya, Léna, Petra, Írisz, Melinda, Boglárka, Lilla, Dorina, Franciska, Fanni
6/6 anonim válasza:
Én se a top 10-ből választanék. G, A kezdőbetűseket kerülném és inkább mássalhangzósat választanék.
Pl.:
Varga Diána
Varga Eleonóra
Varga Friderika
Varga Izabella
Varga Szimonetta
Varga Felícia
Vargával mindenki alliteráló nevet adna, amivel nincs is gond, csak épp a V betűs hordható női nevekből pár darab van, míg Vargákból rengeteg. Könnyű leszűrni a tanulságot.
Varga Viktóriát, Veronikát, Vivient, Viktort ismerek többet is. Vanesszát és Violát nem de tuti abból is több van mint 2.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!