Ovis kisfiad vitt ma valamit a kislány csoporttársainak?
Reggel apával a piacon indítottak! Az ovonénikenek és a dadának 1-1 szál tulipánt, a kislányok között egy doboz csokit fog szétosztani!
Reggel mikor vittem egy másik kisfiú egy köteg kis tulipánt vitt be, azt osztogatta a kislányoknak és az ovonéniknek! Cukik voltak!
Én úgy voltam vele, h a kislányoknak inkább csokit vigyen, mert talán azt jobban értékeli, de a virágnak is ugyanannyira örültek! Itt a gesztus a fontos, h eszedbe jutott és goldoltál rá!
Lányom csoportjában az oviban minden kislány kapott 1 szál tulipánt.nagyon örült neki,
Emlékszem hogy 35 éve én is örültem mikor a fiu osztálytársak adtak nekünk virágot nőnapra.
Első kommentelő voltam
Kisfiam nagycsoportos, az apukájával készült erre. Nekem a kislányok is nők. Férfi napkor fiam is kapott csokit a lányoktól :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!