Hogyan írassam be a bölcsibe a lányomat?
Az állami bölcsőde miért nem jó? Az, hogy felvegyék a gyermeket,ahhoz kell, hogy mind a két szülő rendelkezzen állandó, bejelentett munkaviszonnyal.Helyi lakos legyél. A gyes mellett ma Magyarországon a nők hivatalosan 4 órában dolgozhatnak.Nagyon hosszú a várólista a bölcsődékben.Ezt időben kell eldönteni, mit akarsz.
tanuló gondozónő.
Már eleve az szabályellenes ha feketén dolgozol.
A bölcsödét meg az érdekli hogy te dolgozol e, vagy otthon lógatod a lábad amig a gyerek bölcsiben van.
De ha betelefonálnak hogy te ott dolgozol e, vagyis leellenőriznek(bár azt nemtudom hogy konkrétan a cég irataiba betekintenek e, sztem nem) akkor ott igazolják hogy te dolgozol igen.Ennyire van jelentősége annak hogy munkáltatóit kérnek.Ja és az is számit hogy a férjed dolgozik e vagy sem.
Leigazolnánnak, ha felhívnának, az tuti, mert 10 éve ott dolgozom. Párom is dolgozik, és ő be is van jelentve. Csak épp azért kell visszamennem dolgozni, mert kevés a megrendelés és lehet, hogy befuccsol a cég, és amíg neki nincs munkája, kénytelen vagyok én visszamenni, 36 ezerből nem élünk meg 3-an, és nem várhatom meg a melóhelye megszűnését, mert nekem két hónap múlva fizetnek.
Dehogy ragaszkodom én a magánbölcsihez, csak valahova tennem kell a gyereket akkor is, ha nem veszik fel a rendesbe, ha fel is veszik, tuti, nem fogják egyből. Már beszéltem egy csajjal, elvállal 15 napot 45 ezerért... :-/
Jobb, mint a semmi. Mennyi idős korától lehet a gyes mellett dolgozni? Az enyém még csak 8 hós, de mire felveszik, biztos eléri azt a kort. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!