Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Be kell adnom bölcsibe 2...

Be kell adnom bölcsibe 2 évesen a lányomat, nem viseli meg majd?

Figyelt kérdés

Nem szeretném, de kénytelen vagyok beadni, mert a gyesből nem tudunk megélni. Jókedvű, nyitott, barátságos, élénk kiscsaj. Szereti a gyerekeket. Lehet engem jobban megvisel majd, mert már most rosszul vagyok.

Neki jót tesz majd? Szeret majd oda járni? Már tavasszal megyek beszoktatni, hogy nyáron már mehessen. Volt már így valaki?Mikre figyeljek oda, hogy szeressen menni és, hogy nekem is könnyebb legyen?

2009. febr. 23. 21:57
 1/5 ltimea ***** válasza:
100%
nem fogja megviselni. az én kisfiam 10,5 hónaposan ment először bölcsibe, most 3 éves. 2 évesen kivettem, mert jött a hugi és szerettem volna, ha együtt vagyunk és megszokják egymást, ez jó ötlet volt és bevált, de mostmár nagyon hiányzanak a kisbarátok, mert a hugival még nem tud ugy játszani. lehet hogy neked egy kicsit nehéz lesz.... de neked kell példátmutatni... lágy erős és nem lesz baj.
2009. febr. 24. 00:01
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Az a lényeg, hogy mindent mondj el őszintén, soha ne sumákolj, akkor nem sérül.
2009. febr. 24. 09:21
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, ha még ír valaki azt megköszönöm.

Eszembe sincs sumákolni, tudom, hogy az nagyon rosszat tesz.

Remélem majd megszokom..., de még nyár odébb van.

2009. febr. 24. 14:10
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
A második vagyok, arra értettem, hogy mikor szépen játszik, gyorsan kiosonsz. Bocsi, ha megbántottalak!
2009. febr. 24. 15:48
 5/5 A kérdező kommentje:
Dehogy bántottál meg, én nagyon örülök, hogy válaszoltok!
2009. febr. 24. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!