Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi történik a fogával?

Mi történik a fogával?

Figyelt kérdés
Kisfiam, 6 éves, két hete a kertben játszott, elesett, és beütötte a fogát (felső középső) egy műanyag rúdba, ami éppen a kezében volt. Pár napig nagyon fájlalta, de vérezni ne vérzett, nem is mozog. Viszont tegnap észerevettem, hogy a beütött, szép hófehér foga teljesen más színű lett, mint a mellette lévő. Olyan, mintha sötétedne. Tegnap szürkés volt, de ma megint úgy láttam, hogy feketedik. Szerintetek?
2010. máj. 9. 19:23
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
fogorvos...
2010. máj. 9. 20:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom mitől lehet, de szerintem minál előbb nézesd meg fogorvossal.
2010. máj. 9. 21:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Ezek már maradandó fogacskák?
2010. máj. 10. 08:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem a fiamnak is meg a lányomnak is volt ilyen balesete, vittem is őket az orvoshoz, mert én is megijedtem, amikor barnulni( szürkülni) kezdett a foguk. A doki megnyugtatott, ne aggódjak, "csak" elhalt a fog, valószínű, hogy előbb fog kiesni, mint kéne neki. Ahhoz képest a fiamé kibírta 6.5 éves koráig (kb 3 évig), a lányomnak is már két éve olyan az első foga, szeptemberben lesz 6 éves, úgyhogy nála sem aggódom, hogy előbb kiesik.
2010. máj. 10. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!