3 évesen fogorvoshoz vinni? Mit csinál a lyukas fogával?
Figyelt kérdés
Kisfiam a hétvégén elkezdte mondogatni, hogy fáj a foga és nem is akart enni. Aztán már keservesen sírt, hogy fáj...cataflan cseppet adtam neki. Ma délután rendel a fogorvos, mit csinál majd vele? Le kell majd fogni? Hogy nem zárja össze a száját? Annyira félek!!!2011. szept. 26. 12:27
1/5 anonim válasza:
Az én fiam két évesen volt velem fogorvosnál.Az ölemben ült.mi csak ellenőrzésre mentünk.De szépen nyitotta a száját,de van szájterpesz amit használhat.Betömni nem fogja mivel tejfog.Lehet ad neki valami gyógyszert.Azt nem tudom,hogy kihúzni kihúzzák e,de tömni nem fogják az biztos.
2/5 A kérdező kommentje:
Hát remélem kihúzni sem fogják!
2011. szept. 26. 12:35
4/5 anonim válasza:
szia ird majd meg hogy mi volt, amugy meg sztem be lehet tömni azért mert tejfog, miért ne csinálna vele valamit? csak nem hagyja tovább fájni
5/5 anonim válasza:
Kedves utolsó,egyetlen egy fogorvos sem töm tejfogat,mert ki fog esni magától.Nem foglalkoznak vele ennyi.Ne fogja hagyni hogy fájjon,de betömni nem fog egy olyan fogat ami ki fog esni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!