Az én gyerekem miért nem tud szépen sétálni, úgy mint a többi?
Szerintem annyi a különbség, hogy más anyukák - ha sétáról van szó - egyszerűen arra sétálnak, amerre a gyerek akar menni. A séta szóljon a gyerekről. Ha 40 percig tart az 5 perces út, akkor addig tart. Ha másfél óra a játszótér, akkor másfél, legfejjebb kevesebb idő marad hintázni.
Ha viszont a cél a bevásárlás, akkor célirányosan kell menni, és a lehető leghamarabb elintézni, és a gyerekben is elkezdeni tudatosítani a különbséget.
Ez egy jo kérdés kérdező!😉
Nekem már hamarosan két éves lesz a kisfiam, de kész káosz a séta. Van amikor szépen megy a saját lábán megfogja a kezem viszont van hogy nem egyezik az uticelunk.😁 Ha babakocsi nélkül megyünk ki akkor persze nem akar sétálni akkor cipelhetem. Ha babakocsiba akkor meg nem akar abba ülni na ez ilyen. Már én is kitaláltam mindent kis bevásárló kocsi amit ugye ő tolhat maga előtt, vagy kis motor, kis furik , de sose jó semmi ritka hogy az van amit èn szeretnék, úgyhogy hagyom hogy élvezze ki azt amit ő akar ès próbálom azért néha terelgetni a saját akaratom szerint.😊 Majd megtanulja egyszer a helyes közlekedés szabályait😆. Ez egy ilyen kor nyugi egyszer majd csak kinövik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!