Te sok fényképet készítesz a gyerekeidről? Hogyan hol tárolod? Szépen rendszerbe van rakva vagy csak fel van dobálva a gépre? Most nézegetjük a 2 éves gyerkőcről a képeket és 4-5 ezer kép tuti van.
Hat nalunk apa a fo fotos...nekem is van a telefonomban pat ezer kep a gyerekekrol,es mar egyszer apa felrakott 2000 korul a tera lemezre.(juni vegen vettem ezt a telefont)
Szoval en sokat csinalok,de aztan ha apa nem lenne,nem tudom mikor kerulne biztonsagos helyre....a regi telom a pici szuletese utan 2 honappal megadta magat,az osszes keppel ami rajt volt...
Altalaban 1-2 hetente vegignezegetem a kepeim,es a rosszakat kitorlom.
Amiket apa csinal az o telefonjaval azok havi rendszerezessel kerulnek fel a terara.
Engem is mindig cseszeget,hogy rakjam fel havonta de en mindig elfelejtem.
11 hos a legkisebb,azota kb 5-6 ezer kep es rengeteg video kerult fel a terara a gyerekekrol.plusz a jelenleg a telefonomon levo kepek.
Lesz mit nezegetni ha felnottek.
A nagyokrol sajnos az osszes pici kori kep elveszett,mert a volt parom cseszett ra,nekem nem adta oda a gepet es a vegen meg ki is dobta.csak par elohivott,es forumra feltoltott kep van meg roluk pici korukbol.
Harom gyerek, tobb ezer kep. A rosszakat torlom.
Tobb helyre mentve vannak.
Az albumokat elnevezem. Pl.: 2016. karacsony, Lena 8 eves stb.
1 gyerekemről szerintem tízezres nagyságrendben van fotó. Amikor baba volt még azt is lefényképeztem, hogy decukinpislogmáááár! :D és nyilván minden képet megtartottam.
Most 6 éves, és elkezdtem szelektálni, babaképek között is, ami rossz, homályos, az kuka.
Egyenlőre csak a szg-en vannak otthon, illetve amit telefonnal készítek, az automatikusan meg a google tárhelyére. ott szelektálni is könnyebb.
évente 1-2x nekigyűrkőzök kiválogatni a legjobbakat, azokat előhivatom, és szétosztom a családban is nagyszülőknek, dédinek, nagynéninek. És jó részük albumba kerül...ne, de már jó ideje csak borítékban várja, hogy végre legyen rá időm.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!