2,5 éves kislányom nem eszik semmit! Valaki hasonló helyzetben?
Nagyon bánt hogy nem tudok változtatni!
Soha nem volt jó evő de a kis adagját mindíg megette.Tápszeres baba volt. 5 hónaposan kezdtem hozzátáplálni ami szépen ment.Főztem is és bébiételt is kapott.igaz a darabos ételekkel óvatos voltam mert féltem hogy megfullad. Aztán amikor a hátsó fogai jöttek és beteg is volt át fordult és szinte semmit nem eszik!
Reggel és este 3-3 deci tejitalt iszik napközben joghur,kifli,pogácsa,sajt,keksz. Ennyi!
12,5kg nem fogy, nagyon aktív jó kedvű okos kislány.
Szerintetek?
De jó hogy írtál 10-es!
Nem vagyok egyedül!!
A dokink nekem is ezt mondta hogy ne éheztessem. Nyilván nem egy napra gondolt de azt mondta hogy ki fogja nőni!
Nektek hogy alakult? Egyszer csak elfogadta a rendes kajákat?? Már a mi kajánk mellett minden nap rápróbálok egy junior menüre amit úgy dobok ki ahogy van!😞
Főztem ugyan úgy, amikor ebédeltünk nem hívtam az asztalhoz csak a nagytesót. Két nap után érdeklődött az asztal után, amikor főztem akkor mutogattam mit is csinálok.
Két hét alatt rendeződött ez a probléma.
Megpróbálom amit írtál,remélem sikerül!
Köszönöm a segítséget!😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!