Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyi meset nez masfel eves...

Mennyi meset nez masfel eves gyereketek?

Figyelt kérdés
Milyen rendszeresseggel es egyben mennyit engedtek neki? Es miket?
2017. febr. 20. 14:44
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
67%

Ne aggodj ettol nem lesz baja :) Egyaltalan nem karos ennyi neki valo aranyos kis mese.

Illetve pontositok: csak annyira karos, mint az hogy nem magad altal nevelt biokajaval eteted es hogy nem szoptatid 4 eves koraig :)

2017. febr. 20. 16:16
 12/24 anonim ***** válasza:
51%
délelőtt kb. 20 percet míg lefürdök, meg délután, az esti rutin előtt szintén kb 20 percet. Bogyó és babóca, Ukki, Franklin. ezeket.
2017. febr. 20. 16:52
 13/24 anonim ***** válasza:
44%

szerintem rengeteget tanulhatnak a mesékből....1 éves kor alatt persze ne nézzék. és ami fontos ne legyen háttérzaj. ne menjen egész nap. akkor se a mesére nem figyel, se a játékra. az osztott figyelem a legrosszabb.

ha kimondottan leülteted egy nap kétszer 10 percre, attól semmi baja sem lesz, sőt, nagyon durván fejlődik a szókincse, kreativitása, fantáziája az ilyen meséktől, legalább is az én lányom olyan volt mint egy szivacs, ha Bogyó Babócáról volt szó :)

2017. febr. 20. 16:55
 14/24 anonim ***** válasza:
66%
Szokott mesét nézni van két nagy tesója és addig míg fürdetem őket és megcsinálom nekik a vacsorát mesét néznek. Nálnk ez szerves része a napnak. Szerintem nem ördöktől valló ha a gyerekeknek nem ez a fő tevékenysége. Van közös játék, játszóterezés és közös program. Bogyó és babóca még a hat éves lányomnak is nagy kdvenc
2017. febr. 20. 16:59
 15/24 anonim ***** válasza:
0%
Napi 2x20 perc kb. Ez 2-2 rész Mása és a medve, ez az egy, amiért odáig van, a többi nem érdekli. Előfordul, hogy megy a tévé nappal (miattunk, nem neki), de nem foglalkozik vele egyáltalán. Másfél évesen szerintem ha nem ül egész nap a tévé előtt, semmi baja nem lesz egy kis mesétől.
2017. febr. 20. 17:00
 16/24 anonim ***** válasza:
27%
Utolsó válaszoló vagyok. Nagyon megézem, hogy mi az amit engedek nekik. Mert a kapott képet máshogy dolgozzák fel mint azokat a meséket amit mi olvasnk fel nekik és nekik kell kitalálnia a képet.
2017. febr. 20. 17:04
 17/24 anonim ***** válasza:
63%

Hűű úgy látom azért itt a tv az " ördögtől való"😊

Miből gondoljátok h napi 20 perc mesétől baja lenne a gyereknek?

Ti nem nêztetek mesét? Mert ezt erősen kétlem.

Az hogy napi 1-2 mesét megnéz a gyerkőc, még nem azt jelenti h nem foglalkoznak vele...

Megjegyzem h érdekes h itt senki gyerkőce nem nézhet mesét. Mégis gyártják őket, tehát van rá kereslet. Sok az állszent ember!!!!

2017. febr. 20. 18:04
 18/24 anonim ***** válasza:
0%

1. vagyok

Nem nem ördögtől való a tv, sosem tiltottam, de ha egyszer a kislányom nem ül meg a fenekén öt percig, hanem ő jön megy folyamatosan, akkor kötözzem le, hogy most már pedig tv-t nézel?

2017. febr. 20. 21:24
 19/24 anonim ***** válasza:
Reggelente kb 20 perc mig en komazok. Es heti egyszer 20 perc mig felmosok.
2017. febr. 20. 23:10
 20/24 anonim ***** válasza:
Kislányom 20 hónapos, nem igazán érdeklik a rajzfilmek. Néha próbálkoztam vele megmutatni neki, mivel a nővére nézi, de nem foglalkozott vele. Úgyhogy szinte egyáltalán nem néz rajzfilmeket. Ha kettesben vagyunk itthon, a tévé sosem megy. De semmi baj nincs azzal, ha egy ennyi idős gyerek néz néha rajzfilmeket, napi fél óra szerintem teljesen belefér...
2017. febr. 21. 00:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!