Nem ültettem még le sose mesét nézni, így ha bekapcsolom sem érdekli, ő inkább jön megy, pakol, így be sem kapcsolom.
2017. febr. 20. 14:46
2/24 anonim válasza:
Semennyit. Próbálkoztam én már vele de semennyire nem köti le.
2017. febr. 20. 14:51
3/24 anonim válasza:
Este még én fürdetem addig apa bekapcsolja a tv-t.
Így még nézi, addig bepelenkázom és feltudom öltöztetni.
Iszik egy pihár tejet. Aztán megnézünk még egy rész közösen. Kikapcsolom és alvás.
Bogyó és babóca, Jonalu, Pocoyo. Eddig csak ezekből néztünk
2017. febr. 20. 14:52
4/24 anonim válasza:
Pont másfél és semennyit, egyszer nem nézett még. Ráér.
5/24 anonim válasza:
ilyen korban semennyit nem nezett.
6/24 anonim válasza:
Nem néz mesét, gyerekzenét hallgatunk sokat, arra táncolunk, ugrálunk.
Te gyerkőcöd mennyit néz mesét? És ilyenkor leül nyugodtan és nézi?
2017. febr. 20. 15:05
7/24 anonim válasza:
1-2 neki valo musort, pl. Mickey eger jatszoteret nezte masfel evesen :)
Ez nem azt jelenti hogy nem foglalkozunk vele - meg mielott barki...- vagy hogy nem erdekli mas. Ezek aranyos jatekosan tanito mesek, amikor nagyobb lett valaszolt a figuraknak (interaktiv mese, a szereplok kerdezgetik a gyereket), es dalolta veluk az enekeket benne.
2017. febr. 20. 15:22
8/24 A kérdező kommentje:
Hat egy ket honapja nez napi egy-ketto bogyo es babocat. Nem minden nap, de ha eszebejut akkor ez volt a max. Mostanaban neha hagyom fel orat is, nem tudom mennyire karos, de sajno nagyon odavan erte. Igyis persze hiszti van ha vege. Es igen, ul es nezi. Az elejen ott kellett lenni vele, ha eljottunk mar nem erdekelte. Mostmar nem kell semmi mas ha megy a mese. Nem tudom meddig ulne ott ha hagynam..
2017. febr. 20. 15:38
9/24 anonim válasza:
" nem tudom mennyire karos"
Nagyon.
2017. febr. 20. 15:42
10/24 anonim válasza:
Hetente-kéthetente egy bogyó és babócát, ha eszébe jut. De ezt se nézi igazán, mert közben jön-megy, teszi a dolgát:-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!