Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy lehet kezelni, ha . Meg...

Hogy lehet kezelni, ha . Meg akarják "venni"a gyereket?

Figyelt kérdés

Most van az a pont nàlam hogy más kategorikusan azt akarja elerni hogy a szeretet valamiert van csak cserebe.

ÉN vagyok az anyja ha segito pénzbol is ugyan de ÉN veszem a jatekot a gyereknek, ÉN nyitottam neki szàmlàt, én gyűjtök neki és mindezt ugy akarják tálalni hogy pl adnak bele egy ezrest de nem segiteni hanem hogy Elmondhassàk hogy ez tőlük van!

Màr ott tartok hogy el sem fogadok semmit csak ugye igy a gyermek

ellen teszek ezzel mert tőle vonom meg.

De ugy utàlom ha kap valamit hogy kulon pirossal ki kell emelni hogy marpedig ez mamatol van.

Most nem a szulinapi stb ajandekokra ertem akkor termeszetes hogy mondjuk, hanem a többire amikor SZÁMÍTÁSBÓL adnának.

Ma is azt kappm hogy tennének a gyerek takarékjába AZÉRT hogyelmondhassák hogy ŐK adtàk!!!nem azért hogy segitsek a gyerek fiatalkoràt vagy majdan kirepulni a fészekből hanem csupán hálát v szeretetet elvárni cserébe.

Én nem ugy nevelem a gyermekem hogy szeress mert akkor kapsz valamit..

Hanem önmagában elvàrások nélkül, ÉN vagyok olyan hogy gondolok a gyermekemre, nem elismerésre vagy hátbaveregetésre vágyva, hátso szándékbol

2017. febr. 18. 12:52
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

Nem vagyok féltékeny. Nekem az indokuk a bajuk.

A 67-es meg huzhat innen

2017. febr. 18. 15:12
 12/30 A kérdező kommentje:

Nem az a baj hogy más nem adhatna...

Hanem hogy számításbol akarnak adni.ha nem a gyerek jövője miatt akkor ne fáradjanak

2017. febr. 18. 15:14
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

Nezd mar a gyereked erdeket! Szamitasbol, es? Akkor elvenned tole? A gyerek ugysem igy fogja felfogni, o ugyis magaert fogja szeretni a mamajat, ha meg nem, akkor elrontottad a neveleset.

Jol irta valaki, a felnottek jatszmaznak egymassal es ekozben a gyereket karositjak meg...

2017. febr. 18. 15:56
 14/30 anonim ***** válasza:
80%
Kezeltesd magad. Egy hiszterika vagy.
2017. febr. 18. 15:59
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

"Úgy értették, ha a gyermek nagy lesz hogy AZT lássa, hogy ez tőlük van".

És miért ekkora tragédia?

2017. febr. 18. 16:04
 16/30 A kérdező kommentje:

Lehet te így neveled a gyermeked hogy azert adsz neki, hogy téged szeressen, amely két fogalom egymás mellett nekem abszurd, de hagy legyek már kiakadva rajta.

Ha én adok bármely gyermeknek bármit is, nem azért adom, hogy ezzel emeljem ki magam előtte.

2017. febr. 18. 16:06
 17/30 A kérdező kommentje:

És érdekes hogy ezt ugy kürtölik körbe az egész családban, hogy ők gyűjtenek a gyerekemnek.

Hát szo van rola, mellesleg egy ft ot nem tettek még be de magukat isteníttetik...

Mi ez már?

2017. febr. 18. 16:10
 18/30 anonim ***** válasza:
94%

én megértelek, anyósom is ilyen, hányás..

nyiss egy külön számlát 'Józsika' nevére, és add nekik, hogy ezt azért nyitottad, hogy bármikor tehessenek neki bármikor, amikor van rá keret, és maaaaajd amikor szintén úgy érzik 16-18-21 éves korába, akkor majd odaadják amit ŐŐŐK ADTAK, és ŐŐŐK GYŰJTÖTTEK! :-)

és még mutogathatja is, azt legyen vele boldog.:-D

és szevasz tavasz :-D

2017. febr. 18. 17:10
 19/30 anonim ***** válasza:
76%
Te is igy neveled, olvasd vissza a kerdesed :) :) EN EN EN EN :) Nevetseges ahogy versengtek a gyerekert.
2017. febr. 18. 17:15
 20/30 A kérdező kommentje:

Te nem érted utolso???

Én nemegvenni akarom a gyerekem szeretetét!!!azért adok neki, ha kell az életem is, hogy Neki jo legyen.

Nem a háláért vagy azért hogy engem szeressen.

ERRŐL van szo.

Vagy pl exeknél tipikus. Igaz hogy elhagyja a családot gyt t nem fizet, de cukorkákkal kábitja a gyereket.

2017. febr. 18. 17:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!