Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Akinek mindig csak szopi...

Akinek mindig csak szopi közben aludt el a gyermeke, később hogy szoktatta rá arra, hogy elaludjon az ágyában?

Figyelt kérdés
2010. máj. 8. 16:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez nem megy sajnos 1ről a 2re.pár nap kell hozzá.én pl ugy csináltam,mikor leválasztottam,hogy ugyannabban a pózban mint ahogy elötte szopizott,összebújtunk,és énekeltem neki,ringattam a popiját.legnagyobb ,eglepetésemre kb 15perc és aludt is minden hiszti nélkül.

(Zsoka)

2010. máj. 8. 16:47
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem kicsi korában (4,5 hónapig) cicin aludt el, mikor elapadt a tejem tápszert kapott és cumin aludt el, de ugyan úgy befeküdtem mellé mint mikor ciciztünk, mikor láttam, hogy már nem soká elalszik óvatosan kivettem a szájából a cumisüveget és betettem az alvócumit. Utána betettem a gyereket az ágyba. 1-2x volt, hogy felébredt rá ahogy beteszem ilyenkor vissza a cumisüveg és vissza aludt. Most már magától is elalszik a kiságyban ha fáradt és jól van lakva, nem kell dajkálni. Még mindig cumizik, de nem szokott rá felébredni ha kiesik a cumija.

2010. máj. 8. 16:51
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem nagy mákom volt, egyszerűen, mikor feltűnt, hogy kislányom már nem alszik be szopi közben, mikor befejeztük a szopit, bevittem a szobájába az ágyába, letettem, Ő bekucorgott, simiztem picit a hátát (felesleges volt), és perceken belül már szuszogott. Elaludt, és kész. Én sem értem, hogy ment ez csak így....
2010. máj. 8. 17:03
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Kortól is függ. A fiamat pici korában le lehetett volna szoktatni a cicin elalvásról, de akkor még nem akartam. Mostmár 25 hónapos, ha nem szoptatom meg, nem alszik el, tépi a ruhámat, rugdos, kiabál, és ha kimegyek, felkel és kirohan utánam ordítva...
2010. máj. 8. 19:57
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
22 hónaposan még szopizott este,aztán valahogy elfáradt és hiába nyújtottam a cicimet neki,ő csak gyúrogatta,néha a szájába vette,és végül bealudt.Nem sokára már csak gyúrogatta a cicit,közben már tejem se volt,és végül csak mellé kellett feküdnöm és összebújva megvártam amíg elalszik.Most három éves,esti mese után betakarom, megpuszilom,és mehetek dolgomra,ő csak annyit kér hogy legyen nyitva az ajtaja hogy hallja ahogy matatok a konyhában.
2010. máj. 8. 21:43
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Utolsó válaszoló, de jó ezt hallani! Akkor még van remény :-). Én már tényleg azt hittem, hogy sosem szokik le magától egy ilyen idős gyerek. Utolsó előtti.
2010. máj. 8. 22:18
 7/12 anonim ***** válasza:
15 hónapig cicin aludt el a fiam, most 2 és fél éves, és még mindig köztünk alszik.
2010. máj. 10. 21:29
 8/12 anonim ***** válasza:

Az én fiam is két éves, és még egyetlen éjszakát nem aludt a kiságyában... :(

Amikor egyszer megpróbálkoztunk beletenni, hajnalban felkelt, és addig tornászott a rácsos ágyon, míg ki nem esett belőle! (Legalul volt az ágy matraca, de a fiam rettentő hajlékony, és magas, így sikerült neki kimásznia.)

Azóta ki vannak véve a rácsok, de hiába minden. Csak köztünk hajlandó aludni...

2010. máj. 10. 23:14
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez a kérdés engem is sokáig foglalkoztatott,mivel az én fiam 20 hós koráig csak cicivel aludt el.(ez 4 hónapja volt)

Közben terhes lettem és szépen magától elhagyta a cicit.Igaz azóta is kéri és sokszor úgy alszik el hogy fogja a cicimet.2 hónapja elköltöztünk és "igazi" ágyat kapott,de elinte a mi ágyunkban volt csak hajlandó elaludni,pár napja lefekvéskor visz be a szobájába és a saját ágyába fekszik le,igaz nekem mellette kell feküdnöm amíg el nem alszik!Igazából nem én szoktattam rá hanem ő saját maga igényelte!Engem is meglepett,hogy nálunk így alakult és egészen gyorsan.

2010. máj. 11. 07:48
 10/12 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a választ!
2010. máj. 11. 07:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!