Nem eszi a kiflit kenyeret, mivel helyettesíthetném?
2.5 évea lányom ujjaban csak a feltétet eszi le, a kenyeret kiflit ott hagyjam prpbaltam mar sutni kenyeret, zsomlet rozsos kenyeret magvasat srb de minddel ez a helyzet pedig regen szerette... a peksutiket persze megenné de azt tiszta cukor. zabot se szereti.
tudom hogy ez harminc evesen aldasos tulajdonsag lesz, es nincs szuksege kenyerre de oszinten nem tudok mit kitalalni neki reggelore vacsorara....mindig is kenyerevo voltam, reggelre estere mindig azt kaptam. a vacsi még hagyjan mert arra hagy az ebedbol de reggel total meg vagyok lőve..
Add neki ezek nélkül, viszont (nyers) zöldségfélékkel) paprika, sárgarépa, uborka, zellerszár, stb - ami csak eszedbe jut. De ezt se eröltesd, csak legyen ott felszeletelve, ha akar eszik belöle, ha nem, akkor nem.
Egy idö után megint kérni fogja a kenyérféléket, ha nem erölteted rá most.
Mellesleg semmi baja nem lesz, én sem eszek kenyeret, maximum heti fél szeletet.
Helyettesítem sok zöldséggel, gyümölccsel, vagy banán-alma "kenéyrrel". :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!