Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Estére szoktatok programokat...

Estére szoktatok programokat szervezni, vagy csak én vagyok fáradt?

Figyelt kérdés

Vendégségbe vàrnak 16-17 körül kisgyermekkel.hiába a hétvége(a héten dolgozom) én ilyenkor már csak kutfőből játszom otthon a kicsivel, készülök a vacsihoz, stb. Főleg energia híjján.

Nem tudom csak én lehetek ilyen passzív es amugy más családoknál jellemző, hogy esténként vannak vendégek, vagy mentek vendégségbe ilyenkor? Barátok, rokonok, neked normalisan kell megjelenni, gyereknek ugy ahogy viselkedni, stb.

Szoval nem "punnyadhatsz"

2017. febr. 11. 07:36
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
0%
Hát igen,engem is fáraszt,már ez az egész,elég nyomasztó mindig a gyerekkel lenni.
2017. febr. 12. 01:19
 22/26 anonim ***** válasza:
Akit ennyire fáraszt a saját gyermeke, az miért vállalta?
2017. febr. 12. 07:44
 23/26 anonim ***** válasza:
Egyébként a kérdezőnek elsősorban nem a saját gyermeke a teher, hanem a délutáni eljárkálások.
2017. febr. 12. 07:45
 24/26 anonim ***** válasza:
Kerdezo hany eves vagy?
2017. febr. 12. 10:12
 25/26 anonim ***** válasza:
Mi volt vegul tegnap?
2017. febr. 12. 11:22
 26/26 anonim ***** válasza:

Ősztől tavaszig játszótér, most néha játszóház hétköznap.

Hétvégén néha színházba megyünk férjemmel, vagy moziba, koncertre van, hogy barátnővel megyek, van családi, csajos, munkatársas program is (évi 1-2 munkahely által szervezett buli). Barátok ritkán jönnek, van gyerekes, gyerek nélküli is. Hétköznap van, hogy gyerekek jönnek anyukával játszani, vagy mi megyünk.

Itthon este bealszok ált, ha filmet nézünk, moziban nem. De volt, hogy színházban elaludtam...

2017. febr. 13. 12:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!