Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Minden ötéves kisfiú ilyen?

Minden ötéves kisfiú ilyen?

Figyelt kérdés

Az agyamra megy a saját fiam.

Századszorra mondok el neki dolgokat, mindhiába, 101-szer is megcsinálja.

Tisztára bepörög, mire oviból elhozom. Olyan, mintha kis világában bezárva lenne, se kép, se hang, ha szólok neki, meg sem hallja.

Ki vagyok merülve, szúr a szívem a folyamatos készenléttől.

2017. febr. 10. 18:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
50%
Nem.
2017. febr. 10. 18:32
 2/14 anonim ***** válasza:
47%
Nem mondani kell, hanem ráverni a seggére, jelzésértékűen.
2017. febr. 10. 18:46
 3/14 A kérdező kommentje:

Ahol én élek, ott nem lehet.

Ettől függetlenül sem vernék a fenekére.

2017. febr. 10. 19:19
 4/14 anonim ***** válasza:
60%

Igen és még sokáig ilyen lesz :)

Én ebéd után elhozom az oviból nem tetszik a délutáni őrjöngés. Olyankor mint a vadállatok úgy visítanak, volt hogy egymást verték fakockával az óvónő meg kávézott..

2017. febr. 10. 20:16
 5/14 anonim ***** válasza:
Ez csak ovis napokon van? Egyébként otthon, hs együtt van a család, milyen a viselkedése?
2017. febr. 11. 09:04
 6/14 anonim ***** válasza:
32%
Az enyém is hasonló.
2017. febr. 11. 09:47
 7/14 anonim ***** válasza:
0%
Nem ilyen mind. Vannak értelmes, megnevelt gyerekek is.
2017. febr. 11. 13:12
 8/14 A kérdező kommentje:

Van, amikor angyal.

Aztán mintha átbillenne egy kapcsoló, és beindul a kisördög.

Útközben néha elviselhetetlen.

Szerintem más szülő lazábban veszi. Engem kikészít, hogy a lépcsőn bohóckodik. Ma leesés lett belőle. Tipikus példa arra, hogy a saját hibájából sem tanul. Nem először gurult le több fokot a bohóckodása miatt.

Mindig is tréfamester szerepet vette fel.

Nem vagyok laza szülő, mindig erre jutok.

Ismerőseim között vannak "megnevelt" gyerekek. Egyáltalán nem tetszik, ahogyan be lettek törve, csakhogy az apjuknak nyugtuk legyen.

A türelmem véges, hamarabbi eredményeket várnék egyes esetekben, holott lehet, hogy magas a léc, amit tartok.

Vannak dolgok, amiket párszor szépen elmagyarázok, és úgy csinálja, figyel extra rá. Akkor mindig nagyon megdícsérjük.

2017. febr. 11. 19:29
 9/14 anonim ***** válasza:

Igen, minden fiú 5 évesen Arnold Schwarzenegger. Aztán 6 évesen hirtelen mind átváltozik. Egy csapásra, hip-hop...

arylomoK:

A kisgyermek ösztönösen tükrözi az anyukája tudatalattiját, részben más, vele foglalkozó felnőttekét is.

Ezen felül persze a fizikális mérgek is befolyásolják a gyerekek, emberek viselkedését többé-kevésbé, pl környezetszennyezés; mást meg nem említek, mert ami létezik, az hivatalosan nem mind létezik.

2017. febr. 11. 20:28
 10/14 anonim ***** válasza:

Én először is pontosan fölírnám, hogy mikor mit eszik, és úgy nézném meg hogy mi az összefüggés. Cukros, gmo-s corn szirupos dolgok is okozhatnak hasonlót.

Másodszor meg a baj az, hogy a szülők meg vannak félemlítve, hogy extrém esetben rácsapjanak a gyerek hátsójára. Csak magukban biztos és stabil közösségi háttérrel rendelkező szülők mernek nyíltan szembeszállni a szülőkkel szembeni liberális őrülettel.

A gyerek meg pontosan érzi a szülők bizonytalanságát, elveszettségét. Jól ki van ez találva.

Nem ilyen minden kisfiú. Van, aki magától megtanul olvasni négyévesen.

2017. febr. 13. 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!