Kisfiamnak ez a kérdése pszichés eredetű lehet?
Figyelt kérdés
4 napja napi 5x kérdezi meg,h anya bekakiotam? 4 éves... Egyszerűen nem értem miért kérdezi. Természetesen nem kakil be de aztmondja úgy érzi. Lehet buta kérdés de mégis aggaszt a dolog mert 2 napja éjszaka is felkeltett,hogy nézzem meg,hogy bekakilt-e..2017. febr. 9. 18:03
1/8 anonim válasza:
Amikor alakult a szobatisztaság, előfordult, hogy leszidtad, ha bekakilt? Mert valószínű hasonló rossz élmény miatt fél, hogy esetleg bekakil.
2/8 anonim válasza:
Igen,es valoszinu hogy te okoztad neki!
3/8 anonim válasza:
Én inkább arra gondolnék,hogy pukizik és lehet hogy nedvesebbet,és ezért valóban érezheti,mintha bekakilt volna.
5/8 A kérdező kommentje:
2 éves kora óta szobatiszta éjszaka is,sohasem szidtam le,de igazából sohasem kakilt be.
Azon gondolkozom még,h 3 hete tüdőgyulladás gyanus volt és kapott vmi erős antibiotikumot amitől az 5.napra 3x "becsurgott" neki hátúról. Tehát ilyen puki féléből híg vmi lett.
De ennek 3 hete. De lehet hogy most megint fél a pukiktól.
2017. febr. 9. 19:06
6/8 anonim válasza:
Ez lehet a háttérben. Fél tőle, hogy előfordul újra, ezért kérdezgeti, bizonytalan. Nyugtasd meg, hogy akkor sem haragszol, ha mégis bekakil, de nem kakil be ettől amúgy sem. Mondd neki, hogy kicsetélitek az alsót és semmi baj.
7/8 A kérdező kommentje:
Természetesen ez akkor is így volt és most is így lenne.
Egyáltalan nem tehet róla,h ennyire kikészítette akkor az antibiotikum.
2017. febr. 10. 10:19
8/8 anonim válasza:
Igen, gondoltam. :) Azért írtam, mert ezt neki is tudnia kell...jesszus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!