Kisfiamnak aftás a szája, nem tud enni inni. Ha kb 8dl tejet es 1-2dl vizet iszik egy nap, az elég hogy ki ne szaradjon?
Figyelt kérdés
Kapott ra gyogyszert.remelem hamar elmulik neki es akkor ujra ehet.enne ő csak nem tud.nagyon faj neki2017. febr. 1. 15:24
1/22 anonim válasza:
Nem tudom mennyi idős.
Nekem sűrűn szokott lenni. Igen, van aikor nagyon fájdalmas. De azért kell enni, persze nem pirítóst meg paradicsomot. De grízpapit például, puhább dolgokat próbáljátok meg. Olyan még sosem volt, hogy semmit ne ettem volna. Pedig alacsony a fájdalomküszöböm és gyerekként is sokszor volt. Nekem az is szokott használni, ha evés előtt befújom pl. tamtumverdevel, akkor az leérzésteleníti, tudok enni jobban.
2/22 anonim válasza:
Ha 1 liter folyadékot kap naponta, akkor egészen biztos hogy nem szárad ki.
3/22 anonim válasza:
Miért, amúgy mennyit iszik naponta? 1 l folyadék elég lesz.
4/22 anonim válasza:
Ki nem szárad, de enni is kéne valamit.
5/22 anonim válasza:
Nem litert írt, hanem 1-2 DECILITER (roviden: dl)
6/22 anonim válasza:
És add hozzá azt a 8 dl-t, amit szintén írt. Az 1 liter.
8/22 anonim válasza:
És enni NEM ESZIK SEMMIT? Az gond. Hány éves?
9/22 anonim válasza:
Semmi gáz... nekem is volt, három napig jéghedig tejen és beleáztatott kalácson éltem.
Már a tudatra, hogy nekem mást kell ennem-innom majdnem elsírtam magam.
Apa persze erőltette a rendes kaját, mert legyengülök, de miután szó szerint elhánytam magam a rizstől, mert annyira fájt megennem, nem erőltette.
10/22 A kérdező kommentje:
3 éves...nem tud enni.nagyon faj neki.ezert nem banom a tejet es kakaot...egyre több a holyag,pedig kenem neki...orvos irta fel:(((
2017. febr. 2. 13:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!