Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kisfiamnak aftás a szája, nem...

Kisfiamnak aftás a szája, nem tud enni inni. Ha kb 8dl tejet es 1-2dl vizet iszik egy nap, az elég hogy ki ne szaradjon?

Figyelt kérdés
Kapott ra gyogyszert.remelem hamar elmulik neki es akkor ujra ehet.enne ő csak nem tud.nagyon faj neki
2017. febr. 1. 15:24
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Esetleg tejitalt is adhatsz, amíg nem gyógyul meg. Ne aggódj, nem szárad ki.
2017. febr. 2. 17:38
 12/22 anonim ***** válasza:
34%
Pedig enni akkor is kell!
2017. febr. 2. 20:49
 13/22 A kérdező kommentje:
Kedves utolso...mond mar meg hogy gondolod?nyomjam a szájába???total sebes es holyagos szegenynek.biztos nem fogok neki fajdalmat okozni.remelem hamar rendbe jön es akkor kap minden finomsagot
2017. febr. 2. 21:34
 14/22 anonim ***** válasza:

Ha szolsz az orvosnak ad egy kis lido sprayt etkezes elott befujod 20 percig ha addig tud enni.

De ne izgulj par nap alatt nem hal ehen.

2017. febr. 2. 21:39
 15/22 anonim ***** válasza:
74%
77% , hagyd már ezt a baromságot, ha tele van a szád holyagokkal megnézném, te mikor eszel! Semmi baja nem lesz, ha 2-3 napig nem eszik, mAjd aztán potolja.
2017. febr. 3. 06:15
 16/22 anonim ***** válasza:
Lidocainnal pont nem szabad se inni, se enni, a félrenyelés miatt.
2017. febr. 3. 09:31
 17/22 A kérdező kommentje:
Beszeltem az orvossal,azt mondta a kakao jo mert van benne tapanyag.....de meg mindig nem javul...szegeny éhes...es nem tud enni.nagyon rossz ezt latni
2017. febr. 3. 13:01
 18/22 anonim ***** válasza:
40%

# 15 Nem hagyom, mert nem normális!!

Be kell fújni tamtumverdével, az érzésteleníti egy darabig és fog tudni enni.

Sok tapasztalatom van az aftával, volt, hogy 20db jött ki a számban, pokoli volt, de ettem... tizenegy-két éves voltam.

Szerintem az orvos hanyatt vágná magát egy ilyen kijelentéstől, hogy nem gond, ha nem eszik 3 napig....

És mint írtam, nem pirítóssal meg paradicsommal kell "megkínálni", hanem pl. tejbegrízzel vagy pürésített főzelékkel!

2017. febr. 3. 13:03
 19/22 anonim ***** válasza:
Én anaftinnal szoktam fújni,nem tudom,hogy lehet-e kicsiknél is alkalmazni,nézz utána,de elég jó cucc,2 nap alatt emúlik tőle az aftám.Ami még nagyon fontos,hogy adj neki C vitamint,mert az afta általában a legyengült immunrendszer miatt/mellett alakul ki.
2017. febr. 3. 14:18
 20/22 A kérdező kommentje:
Anaftint nem lehet 3evesnek....tegnap bevittem ügyeletre.megvizsgaltak.nem kellett bent maradnia.azt mondtak h a tej a legjobb.mert abban van tapanyag.es a viz nem jo ilyenkor mert felhigul a vére.kapott gyogyszereket....most nyomatj be a tejitalokat.de enni meg nem bir
2017. febr. 4. 18:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!