Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Melyik volt jobb, amikor...

Melyik volt jobb, amikor otthon voltál gyeden, gyesen vagy amikor most már dolgozol? Miért?

Figyelt kérdés
2017. febr. 9. 14:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
80%
A legkönnyebb és legszebb időszakunk is az volt, amikor a férjem gyeden volt a fiunkkal, én dolgoztam. Mindenre volt időnk, tudtunk tervezni. Kipihentek voltunk. Férjem elvégezte a házimunka nagy részét, de tudott is pihenni a fiunkkal napközben. Nekem könnyű munkám volt sok szabadsággal. Tartalmas estéink voltak, tudtunk kirándulni, minden hétvége szabad volt. Mióta mindketten dolgozunk, azóta egy őrület az életünk. Soha nem tudjuk, hogy hogyan dolgozik (rendőr), határszolgálatra kell járnia, minden hónapban legalább egy hetet nincs itthon.
2017. febr. 9. 18:20
 12/12 Szeder Katalin ***** válasza:
Az én sorsom (egészség stb.), sajnos, úgy alakult, hogy csak egy gyereket nevelhettem fel. Az iskolában legkésőbb harmadik osztálytól tanítani kellene, mekkora változást jelent és mekkora energiát, rugalmasságot és áldozatkész, nyitott szeretetet igényel a gyermekvállalás. Tartok tőle, hogy most is mézédes sodóval öntik le, mint az egypártrendszerben vagy Horthy idején. Lányok, fiúk! Igényeitek, szabadidős kedvteléseitek nagyobbik felét kell feladnotok bizonytalan időre, ha jó (eredményes), azaz figyelmes, szorgalmas, alkalmazkodó, tehát bölcsen szerető szülők akartok lenni. Ajánlom figyelmetekbe Vekerdy Tamás írásait. Jó szelet nektek, szülő-kapitányok!
2017. febr. 16. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!