Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Akinek volt 10 év alatti...

Akinek volt 10 év alatti fejfájós gyereke?

Figyelt kérdés

attól kérdezném hogy:kiderült e az oka?

milyen vizsgálatokon voltatok?

2017. febr. 9. 09:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Volt, van is. Migrén lett megállapítva. Voltunk neurológián, meg vért vettek tőle és ultrahangon.
2017. febr. 9. 09:02
 2/12 A kérdező kommentje:
köszi! és a te gyereked hány éves volt ekkor? és milyen rendszerességgel fájt neki?
2017. febr. 9. 09:11
 3/12 anonim ***** válasza:
Nekünk is volt.Kiderült hogy rossz a szeme. Így szemészetre vittük, kapott szemüveget. Sokàig nem volt gond, aztàn napokban orvos stb fàjt a feje. Megint szemészet és kiderült hogy erősebb kell neki .Vigyétek el mert lehet hogy nàlatok is ilyen gond van.
2017. febr. 9. 09:15
 4/12 anonim ***** válasza:
Első vagyok: tényleg, nálunk is volt szemészet. Tehát akkor tíz év körüli volt és nem állandóan fájt a feje, de mikor igen, az nagyon kemény volt, ezért történt a kivizsgálás.
2017. febr. 9. 09:20
 5/12 anonim ***** válasza:

Vashiány és migrén

Vérvétel, ct de már vérvételen kiderült.

2017. febr. 9. 09:23
 6/12 A kérdező kommentje:

köszi!

az enyém 6 éves és fefájással kel és és azzal is fekszik.nem egyhuzamba fáj neki,de naponta többször. vérvételen voltunk nov.környékén,mert sokat is hizott az elmúlt évben.ott egy picit magasabb TSH-t mutatott az eredmény.de más nem volt rossz. én már arra gondoltam hogy ez a pajzsmirigy alulműködés mellékhatása-de az endokrinológus szerint az nem lehet-mert ahhoz nem lett elég rossz az eredmény..

nagyon idegörlő ez a helyzet..

2017. febr. 9. 09:35
 7/12 anonim ***** válasza:
Szerintem a szemészet és a neurológia még szükséges lenne. De nem vagyok orvos!!!
2017. febr. 9. 09:36
 8/12 A kérdező kommentje:

igen a szemészetet mondták..viszem is de én biztosra veszem az nem lehet gond!

azt hittem bármilyen neurológus jó (mert nem vagyok képbe) de erre is van külön gyerekneurológus-ami persze már nincs helyben. de oda is mindenképpen elviszem

2017. febr. 9. 09:39
 9/12 anonim ***** válasza:
Küldök privát üzit.
2017. febr. 9. 10:42
 10/12 anonim ***** válasza:

Nekem volt ilyen problémám, voltam 3 napos kivizsgáláson is. Migrént állapítottak meg, gyógyszert akartak felírni, de azt anyám visszautasította (szerencsére). Utólag már látom a valódi okát: rettenetesen keveset ittam. Napi fél litereket (érdekes, hogy az orvosok rá se kérdeztek, hogy mennyit iszom). Mióta odafigyelek a megfelelő mennyiségű folyadék bevitelére (NEM CUKROS ÜDÍTŐ!!!!!!!), azóta egyáltalán nem fáj a fejem (gyerekként majd' minden nap fájt). Migrénem pedig valóban van, de messze nem olyan súlyos, mint amilyennek be akarták állítani gyerekkoromban.

30N

2017. febr. 9. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!