Akinek volt 10 év alatti fejfájós gyereke?
attól kérdezném hogy:kiderült e az oka?
milyen vizsgálatokon voltatok?
Vashiány és migrén
Vérvétel, ct de már vérvételen kiderült.
köszi!
az enyém 6 éves és fefájással kel és és azzal is fekszik.nem egyhuzamba fáj neki,de naponta többször. vérvételen voltunk nov.környékén,mert sokat is hizott az elmúlt évben.ott egy picit magasabb TSH-t mutatott az eredmény.de más nem volt rossz. én már arra gondoltam hogy ez a pajzsmirigy alulműködés mellékhatása-de az endokrinológus szerint az nem lehet-mert ahhoz nem lett elég rossz az eredmény..
nagyon idegörlő ez a helyzet..
igen a szemészetet mondták..viszem is de én biztosra veszem az nem lehet gond!
azt hittem bármilyen neurológus jó (mert nem vagyok képbe) de erre is van külön gyerekneurológus-ami persze már nincs helyben. de oda is mindenképpen elviszem
Nekem volt ilyen problémám, voltam 3 napos kivizsgáláson is. Migrént állapítottak meg, gyógyszert akartak felírni, de azt anyám visszautasította (szerencsére). Utólag már látom a valódi okát: rettenetesen keveset ittam. Napi fél litereket (érdekes, hogy az orvosok rá se kérdeztek, hogy mennyit iszom). Mióta odafigyelek a megfelelő mennyiségű folyadék bevitelére (NEM CUKROS ÜDÍTŐ!!!!!!!), azóta egyáltalán nem fáj a fejem (gyerekként majd' minden nap fájt). Migrénem pedig valóban van, de messze nem olyan súlyos, mint amilyennek be akarták állítani gyerekkoromban.
30N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!