Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van itt olyan szulo, akinek a...

Van itt olyan szulo, akinek a gyereke ovodaskorban elkezdte ragni a kormet?

Figyelt kérdés

Tudjatok miert? Mit tudtatok ezzel kezdeni, hogy segitettetek? Fordultatok valakihez tanacsert?

Koszi, eleg tanacstalan vagyok mit csinaljak (5 eves a fiam).

2017. febr. 1. 20:49
 1/4 anonim ***** válasza:
A lányom rágta, de magától leszokott. Azt hiszem, azért, mert félt, hogy vakbélgyulladása lesz.
2017. febr. 1. 20:50
 2/4 Ulquiorra77 válasza:
Durvan 10 eve ragom a kormom.(15 vagyok). Nalam probaltak szuleim ecsetelot koromre amitol budos es keseru ize lett, de nalam hasztalan volt. Ugyanugy ragtam tovabb. De persze gondolom mindenki mashogy reagal ra, egy probat biztos meger.
2017. febr. 1. 21:06
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Elvittem a műkörmösömhöz. Ő mondta neki tavaly májusban, hogyha nem rágja a körmét, akkor nyárra ragaszt rá pillangókat. Azóta a szájába sem veszi a kezét. A pillangókat megkapta. 5 éves
2017. febr. 1. 23:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Én rágtam kicsiként és rágom. A szüleim csak leszólták, de nem csináltak semmit. Én gyerekként nem bíztam a szüleimben (pedig jól éltünk, de apám rideg ember, aki inkább lehurrogott, anyám mimózalelkű volt) így egyikre se számíthattam lelkileg, és ez belső feszkót eredményezett. Nálam ezert alakult ki. Megoldást még nem találtam rá.
2017. febr. 2. 07:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!