2-3 éves gyermeked milyen vagy hány mondókát tud elmutogatni? Pl csip csip csoka
Gyermekemen feltűnt, hogy nagyon igényli ezeket, ha nem mutogatos mondokazok vele, akkor meg minden mást probal leutanozni, mint aki szinte már kényszeresen szerepeket tanul.multkor pl megmutattak neki hogyan mennek az öregek es erre örömmel neki áll bottal gorbitett háttal jajgatva menetelni.
Nem tudom, rá kéne állnom az ilyen tornázos feladatos mutogatos mondokákra?tudok párat, eljátsza, szereti, de szabályosan állhatok neki ilyen gyerekfoglalkoztato, tanito mondokákat magolni?nem elég az a pár?
Ez a tsmt fejlesztő torna fele.
Van mondjuk a dombon törik a diót, a fújja szél a fákat, a fúj fúj fúj a szél, a csip csip csóka, a borsót főztem, a sétálunk sétálunk, az icipici pók, a ha jó a kedved, a fej vállak térd és láb, az elment vadászni, a 7 fogás, az egy megérett a meggy, a nyuszi ül a fűben.
Hirtelen ezek ugrottak be, de van még rengeteg, az én lányom is imádja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!