Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2-3 éves gyermeked milyen...

2-3 éves gyermeked milyen vagy hány mondókát tud elmutogatni? Pl csip csip csoka

Figyelt kérdés

Gyermekemen feltűnt, hogy nagyon igényli ezeket, ha nem mutogatos mondokazok vele, akkor meg minden mást probal leutanozni, mint aki szinte már kényszeresen szerepeket tanul.multkor pl megmutattak neki hogyan mennek az öregek es erre örömmel neki áll bottal gorbitett háttal jajgatva menetelni.

Nem tudom, rá kéne állnom az ilyen tornázos feladatos mutogatos mondokákra?tudok párat, eljátsza, szereti, de szabályosan állhatok neki ilyen gyerekfoglalkoztato, tanito mondokákat magolni?nem elég az a pár?

2017. febr. 5. 20:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
2,5 évesem van. Nagyon sok mondókát és éneket tud, amit egyrészt a bölcsiben tanul, másrészt előtte jártunk zenés-babás foglalkozásra, illetve én is rengeteget énekelek neki. Ez azért nem akkora tudomány.
2017. febr. 5. 23:06
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
kicsit túl liheged. nem az érettségire készülsz...ha úgy megy oviba hogy egyet sem tud, az sem baj, ott leül és a gyerekektől meg az óvónőtől kb 3 perc alatt tanul majd meg ötöt...ha szereti az más, akkor mondókázzatok, de ne a mennyiség legyen a lényeg. neki nem az számíthanem a felhőtlen együttlét, azt meg úgy adhatod meg neki hogy nem állítasz fel feleslegesen kövelményrendszert saját magatok elé
2017. febr. 5. 23:50
 13/14 anonim ***** válasza:
A fiunk megkésett beszédfejlődésű volt, nem is igazán érdekelte se a mondókázás, se az éneklés. Aztán ahogy beindult a beszéde egyik napról a másikra 2,5 évesen, úgy kezdte el igényelni. Én bármit elmutogattam neki az érik a szőlőtől a hull a hón át a nyuszi ül a fűbenig. Nem feladatnak éltem meg, hanem mókának. Mondjuk nem napi több órában nyomtuk.
2017. febr. 5. 23:56
 14/14 anonim ***** válasza:

Ez a tsmt fejlesztő torna fele.

Van mondjuk a dombon törik a diót, a fújja szél a fákat, a fúj fúj fúj a szél, a csip csip csóka, a borsót főztem, a sétálunk sétálunk, az icipici pók, a ha jó a kedved, a fej vállak térd és láb, az elment vadászni, a 7 fogás, az egy megérett a meggy, a nyuszi ül a fűben.

Hirtelen ezek ugrottak be, de van még rengeteg, az én lányom is imádja

2017. febr. 6. 07:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!