Te is nagyon ideges és stresszes vagy ha beteg a gyermeked?
Nem. Nem benit le.
Nem azt mondom, hogy az ember boldog, de a dolgomat el tudtam vegezni, hiszen sokat aludtak betegen.
Lehet ezért betegeskednek annyit?elvileg minden rezgést átvesznek az anyától 12 éves korig.
Én csak akkor stresszelek, ha a gyermek borít mindent. Ha egy hétig vagyunk otthon, kb 3 napig van napirend, onnanstol nem birok a gyerekkel. Nem akar aludni menni, mindenre nem-et mond, utcán, boltban lehetetlen vele közlekedni.
Félek is a két ünnep közti szabadságtól. Itt káosz lesz pláne hogy minden gyerek itthon.
Épp fordítva van, és ettől vagy ördögi körben. Amiatt, hogy stresszre akár indokolatlanul is hajlamos vagy, ez átragad a gyermekre.
Tudományos vizsgálatok alátámasztják (CT felvételekkel igazolható tények, összefüggések), hogy az érzelmi konfliktusok a leggyakoribb okozói a betegségeknek, ezen felül kb 10 éves korig átveszi a szülő érzelmeit, sőt, tudatalatti problémáit is a gyermek - pontosabban reagál rá, és ez megbetegíti a kisgyermeket.
A megoldás: tudatosodj, és mélyítsd önismereted, ezáltal egyre kevesebb tényező fog stresszt kiváltani belőled (nem feltétlenül egyre ritkábban, de tutira egyre kevesebb FAJTA tényező).
A kisgyermek a szüleit, nevelőit tükrözi ösztönösen.
És még valami: mint utaltam rá, az esetek kisebb része az, ami nem (avagy nem közvetlenül) tudati eredetű. Pl a mérgezések, balesetek. Nos, ráérsz ilyenfajta -tehát kivételes- esetben stresszelni...
De a többi (a legtöbb) esetben inkább nyugtasd gyermeked, és nem utolsó sorban ÖNMAGADAT is! :)
Aranyosak vagytok!
Igazatok van és hiszek is abban amit irtok de sajnos képes vagyok akkor is stresszelni ha még nem is beteg. Mindig aggodok 😞
Tudom h nem normális dolog és szeretnék is rajta változtatni.
Mindenkinek ment a zöld kéz
Nézd meg a titok c filmet.
Mindig arra kell koncentràlni amit akarsz es nem a félelmeidre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!