Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Te mennyire sajnálod eladni a...

Te mennyire sajnálod eladni a gyermeked pici ruháit amikor még kisbaba volt? Úgy hogy nem tudod lesz e tesó vagy sem.

Figyelt kérdés
De ha lesz is akkor pár év múlva csak. És a most 1,5-2 éve használt baba ruhácskák már kezdenek besárgulni, hiába tisztán lettek eltéve. te mennyire kötődsz érzelmileg ezekhez a kisruhákhoz? vagy csak én vagyok ilyen hogy sajnálom eladni őket, még akkor is ha nembiztos hogy lesznek hazsnálva?
2017. jan. 8. 12:21
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
75%
valahogy rosszul tetted el... Nekem 5 évig voltak bedobozolva mire újra szükségem lett rájuk. gyönyörű mind. nem adom el most sem. ha már biztosan nem fogok szülni többet akkor a hazahozós ruháikon kìvül a hugaim jövőbeli gyerekeinek ajándékozom akiken újra láthatom majd.
2017. jan. 8. 12:26
 2/18 babyboom567 ***** válasza:
69%
tesóm 7 évig őrizgetett,az én eljövendő gyerekemnek ruhákat,aki csak most született meg 4 hete,szóval most használjuk azokat és semmi bajuk.
2017. jan. 8. 12:30
 3/18 anonim ***** válasza:
62%

Pár darabot elraktam, a többit családon belül elajándékoztam.

Mondjuk nekünk kicsi volt a lakásunk, nem is nagyon tudtam volna hol raktározni.

2017. jan. 8. 12:31
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
én nem "kötödtem" a ruhákhoz. volt pár darab aranyosabb, de nem sajnálkoztam miatta. volt amit eladtam, volt amit a nővéremnek/hugomnak adtam. most 2.5 éves lassan a fiam én 13 hetes terhes vagyok, tehát már évek óta csak pakolgatnám, főleg hogy azóta költöztünk is 2x...stb. tehát csak útban lettek volna.
2017. jan. 8. 12:33
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon. :)

Nálunk 90℅ h nem lesz testvére, de mégsem tudok túladni rajtuk. Még kell pàr év hogy megmerjem tenni. Én 3 részre osztom öket. Egy-két nagyon szupi darabot elteszek a gyerekemnek, és ha õ is csalàdot alapít, akkor megkapja. Nem túl sokat, mert ki tudja milyen lesz akkor az trend. Egy kisebb doboznyit, és csak olyat ami tökéletes àllapotban van és én is ràadtam a fiamra. Pl. az 0-3 hónaposra való pufimellényt, amit kaptunk tuti nem rakom el, mert hiàba aranyos, divatos, menõ, de használhatatlan.

A màsik csoportba olyan ruhàkat teszek majd, ami körbemehet a csalàdnàl.

A harmadikba, meg amit eladok.

2017. jan. 8. 12:35
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnalom , de olyan pici a lakasom, hogy sajnos nem ferne el, igy csak parat hagytam meg. A tobbit eladtam.
2017. jan. 8. 12:49
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudtam megválni tőlük.
2017. jan. 8. 12:56
 8/18 anonim ***** válasza:

Most 1,5 èves a fiam. 1 èves korában eladtam egy adagot, de pont a napokban gyűjtöttem össze/ válogattam ki újra őket. A legszebbeket elraktam(bár tesója biztosan nem lesz egyhamar), nagy rèszèt eladom, ami kicsit használtabb azt a vèdőnőm odaadja családoknak.

Amit elraktam zacskóban van, ès nem sárgul. Kötődök hozzájuk, így biztosan lesz, ami örök időkig a szekrèny aljában lapul majd. :) De van egy csomó fènykèp, ahol a cuki kis rucikban van, ezèrt nem sajnálok a szebb daraboktól is megválni.

Nem tudom, te hogy vagy vele, de nekem a kis badyk, tipegők nőttek a szívemhez, amikben újszülött volt. :`)

2017. jan. 8. 13:57
 9/18 anonim ***** válasza:
Én is nagyon nehezen válok meg a szebb daraboktól főleg :(
2017. jan. 8. 14:22
 10/18 anonim ***** válasza:
Sajnáltam én is mindig a kisruhákat, főleg a kedvenc darabokat de felesleges lett volna mindet elrakni emlékbe. 1-2 darabot raktam csak el. Az első gyerekünk ruháiból főleg olyanokat tartottam meg a második részére amiket nehezen tudtam beszerezni, pl nagy méretű bodyk, rugik, unisex ruhák.
2017. jan. 8. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!