Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szülők! Rám bíznátok a gyermek...

Szülők! Rám bíznátok a gyermeketeket?

Figyelt kérdés

Munka mellett szeretnék néha gyerekekre is vigyázni. Nem reklámozni akarom magam, csak kíváncsi vagyok, hogy egyáltalán mennyi esélyem lenne rá ebben a formában.

20 éves lány vagyok, nagyon szeretem a gyerekeket, életkorom ellenére tudok velük játszani is. Normális, megbízható embernek tartom magam. Türelmes, nyugodt, gondoskodó típus vagyok és ha valamit csinálok akkor azt szeretem rendesen megcsinálni. Normális eszközökkel tudok takarítani is és egyszerűbb ételeket is tudok készíteni. Ami viszont hátrány az az, hogy sosem vigyáztam még gyerekekre. Nincs kisgyerek rokonom, ismerősöm csak édesanyám barátnőjének az 5 éves kislányával töltöttem el néha egy kis időt amíg játszottam vele 1-2 órát, illetve egy barátnőm 2 éves kisfiával szoktam még foglalkozni néha. Eleinte akár ingyen, később olcsón is vállalnám mert tényleg szeretnék velük foglalkozni és lenne egy kis gyakorlatom legalább. A párommal szeretnénk már mi is gyereket, de még várnunk kell egy kicsit.

Szerintetek van aki rám bízná így a gyerekét? Olyan 2-3 éves kortól gondoltam.

2017. jan. 29. 20:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ha ismernélek személyesen, akkor igen.
2017. jan. 30. 16:48
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem,csak ismerösre.
2017. jan. 30. 19:46
 13/14 anonim ***** válasza:
Semmiképp nem bíznám idegenre. Van családtag is.
2017. febr. 1. 09:45
 14/14 anonim ***** válasza:
De jó neked, de sajnos sokan vagyunk, akinek nincs családtag.
2017. febr. 4. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!