Skrizoféniás apukára bíznátok a 4,5 éves gyermeketeket?
szétmentünk mikor a kislányunk 1,5 éves volt.
láthatás szempontjából kérdezem.Köszönöm
vele éltem 2,5 évig,néha szedi a gyógyszert néha nem.
és mikor együtt voltunk bármelyik percben bekettent.csak úgy.
Az a gondom a láthatás ugy van megszabva,csak a nagyszülőkkel együtt lehet a lányával.
de külön költözött egy lánnyal kb 23 évessel,apa 36 éves.és most volt ott a lányom az őszi szünetben,és itthon mondta hogy a régi házunkba volt 4 napig,nem a nagyszűlőkkel.
és a lány foglalkozott vele nem az apuka.
ilyenkor mit lrhrt tenni.
Amióta szétváltunk nem egy rendőrségi ügye volt-van.mert akik bántják őt tudatalatt azokban vagy a kocsijukban kárt tesz.FÉLTEM A LÁNYOM:
Lehet, hogy beszélned kellene a lánnyal, akivel él, mert mégis csak ő tudna neked felvilágosítást adni, hogy milyen a volt férjed.Mondd el, hogy a kislányod miatt aggódsz, és szeretnél vele erről beszélni.Szedd össze az erőt, és tedd félre az esetleges rossz érzéseidet, mert ő tudna most segíteni csak.A gyerek érdeke a legfontosabb, ha megnyered a lányt az érdekedben az jó.Keress rá iwiwen, vagy valahogy vedd fel vele a kapcsolatot, és hívd el valahová egy beszélgetésre.
Mondd meg neki, hogy téged a gyereked érdekel, és örülsz, hogy a volt férjed talált valakit maga mellé, és semmi kifogásod ellene, stb..Beszéljetek a gyerekről, és az apjáról, hogy ő mit gondol, hogyan látja a volt párodat, mit tapasztalt, elég megbízható-e, stb.Közelíts barátként, akkor segíteni fog :)
nekem nincs semmi bajom ,hogy van valakije SŐT!
azóta én is férjhez mentem és van egy fiam is.
Csak az bánt,nem a lánynak adom a kislányomat,hanem az apának,nagyszőlöknek.
Sőt én most láttam elősször a lányt mikor visszahozták a kislányomat,de köszönni sem volt hajlandó.
A nagymama nagyon befojásolja a kislányt,azaz itt az is a baj,pénzzel akarják megvásárolni a kislány lelkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!