Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Megengednétek a kislányotoknak?

Megengednétek a kislányotoknak?

Figyelt kérdés
Azt,hogy kilenc évesen ki legyen erősen festve a szeme?Láttam facebookon egy anyukát akinek a kislányának nagyon erősen kivan húzva szeme.Minek kell egy ennyi idősnek smink?

2017. jan. 29. 19:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
76%
Jézusom, húzzátok már ki a karót a s_eggetekből! =D Nekem is van olyan képem amin 7 évesen ki vagyok rúzsozva meg piros a körmöm és anyám tűsarkújában jövök-megyek. Minden kislány nagylány akar lenni, mint az anyukája. Sokkal egyszerűbb egy-egy alkalommal partnernek lenni ebben, mint habzó szájjal tiltani, tiltani, tiltani. Ha egyszer-egyszer eljátssza ezt vele anyuka, mindjárt nem fogja annyira izgatni.
2017. jan. 29. 20:06
 12/18 anonim ***** válasza:
69%

Én hét évesen kaptam egy gyereksmink cuccot,a matek verseny után,amin második lettem.Most nincs rajtam öt kiló smink,csak szempillaspirál.Basszus mekkora k_*** lettem,annyi pasim volt,mint hal a homokban...(nulla)

Mellesleg farsang időszak van.Nálunk a suliba gyakran van beköltözők dolog.Lehet azért.

14l

2017. jan. 29. 20:50
 13/18 anonim ***** válasza:
34%

12 #

ne is legyen rajtad 5 kiló smink, mivel még csak 14 éves vagy :D

és kUrvä se legyél ennyi idősen :D :D

2017. jan. 29. 21:01
 14/18 anonim ***** válasza:
33%
Vannak gyerek sminkek, melyek nem károsak. Miért se sminkelhetne, gyakorolhatna? A fiúk is felzselézik a hajukat, stb. Legalább látszik, hogy érdekli a külseje, nőies lány lesz belőle, hadd gyakoroljon, segítenék neki hogy mit hova kell, mennyit. Youtube-on mutatnék sminkelős videókat. Mi ebben a rossz? Hát nőből van!
2017. jan. 29. 21:07
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
A játékbolti gyereksminkekre gondolsz, ami semmilyen formában nem voltak tesztelve?
2017. jan. 29. 23:00
 16/18 anonim ***** válasza:
76%

Én megengedem a lányomnak, hogy otthonra néha kisminkelje magát az én sminkeszközeimmel. Szeret cicomázni, semmi kivetni valót nem látok ebben.Nem látja senki más, csak ő meg én.

Legalább gyakorol. Facebook-ra nem pakolnám ki a képeit.

Nekem is csak egy profilképem van fenn, semmi más.

2017. jan. 30. 09:17
 17/18 anonim ***** válasza:
Meg.
2017. febr. 1. 13:13
 18/18 anonim válasza:
Ha csak otthon kipróbálta,es az anyuka ezt lefotóta az szerintem nem gond. Természetes,hogy érdekli,pláne ,ha az anyukaja is festi magat!(feltételezem,hogy festi) De hétköznapokra,utcára nyilvan sok es én sem engedném meg!
2017. febr. 5. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!