1,5 éves gyerkőcöm házi tehéntejet iszik. Mi a véleményetek erről? Nem baj szerintetek?
Figyelt kérdés
Azért tettem fel ezt a kérdést, mert a kisfiam 13 hós koráig szopizott, majd ezután egy gyógyszerész megsúgta, hogy a tápszert felejtsem el. Azóta én tehéntejet adok neki, házi, pasztörizálás nélkülit. Nincs tőle semmi baja. Viszont olvastam egy cikket a tények-tévhitekben a tejről és maj elájultam. Az emberi szervezet egyik legnagyobb ellenségének tartják.
Szerintetek?
2010. máj. 6. 15:25
21/22 anonim válasza:
Én vagyok az allergiás lány :)
Biztos jobban tudod,mit a kórházba
Bestől-Szegedig mászkáltunk,de nem sikerült "megmenteni".
És felelőtlen dolog így adni a gyereknek a tejet.
Elveszik belőle valami ha forralunk?
Ja így meg allergiát kap,nem is tudom melyik a jobb.
22/22 A kérdező kommentje:
Ti, akik annyira fel vagytok háborodva, hogy nem forralom a tejet, soroljatok már fel nekem halottakat, akik a friiss tehéntej fogyasztása miatt felfordultak. Leírtam, hogy a kicsinek forralom, csak mi isszuk forralás nélkül. Nem akartam ebből vitát csinálni, csak kíváncsi voltam mások véleményére. Az utolsótól kérdem, honnan tudod, hogy te a forralatlan tejtől lettél allergiás. Nekem a kislányom kora szülött volt. Tejcukorra allergiás volt, így 1 éves koráig tejmentes diétán voltunk. De azóta issza a 6 %-os zsírtartalmú friss tehéntejet és kutya baja sincs. Remélem nem is lesz!!!
2010. máj. 10. 14:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!