Influenza után, mikor mehet kislányom iskolába?
Figyelt kérdés
3 nap brutál láz, köhögés, ma láztalan, holnap itthon lesz még. Vajon vigyem szerdán? Meg tudom oldani, de ő menne, elsős.2017. jan. 16. 16:01
11/15 anonim válasza:
Ez az orvos nem jófej, hanem felelőtlen.
13/15 anonim válasza:
3 nap brutál láz után, és ha még köhög is én legalább 1 hetet otthon tartanám.
14/15 anonim válasza:
Kérdező, ahelyett, hogy megsértődsz, inkább adj hálát, hogy nem lett nagyobb baj, és máskor ragaszkodj a vizsgálathoz. Senki nem paráztatott, csak felhívtuk a figyelmedet, hogy ez nem vicc.
15/15 anonim válasza:
Az én lányomnak csütörtökön volt utoljára hőemelkedése, és még tegnap gondolkoztam rajta, hogy kéne-e ma engedni suliba. Nem szedett antibiot, és nem volt brutál láza sem. És az is csak 2 napig (szerda+csüt, max 38,5). Csütörtök du látta a doki, ő azt mondta, ha már nem lesz láza, akkor mehet hétfőn (utána már nem volt).
Szerintem látszik rajta, hogy mehet-e, de ilyen esetben én mindeképp elvinném a dokihoz, hogy ő mit mondd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!