Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nagy hoban milyen cipo csizma...

Nagy hoban milyen cipo csizma ami nem ázik át kb egy órám át sem és nem fagy le benne a gyerek lába?

Figyelt kérdés

Eddig mindenével befürödtem.gumicsizma orrát szétmotorozta ősszel csupa víz lett mindene, már télre magas àrkategoriás bakancsféleséget vettem, csuromra átázik egy fél órás úton.

Úgy vinném szánkozni, hoemberezni, hogolyozni, hoban fetrengeni es erre sos cipő kell mert most havazott jól, mire mindene kuka lett..

2017. jan. 14. 02:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nekünk D.D Step csizmánk van, nem ázott be egyszer sem, tavaly is az volt.
2017. jan. 14. 08:40
 12/19 anonim ***** válasza:

nekünk évek óta aldis csizma van, jó meleg, bélelt, de alja gumicsizma szerű, műanyag, bokától lábszárig pedig orkán anyag. soha nem ázott át.

tegyél a cipőre motorozáshoz cipővédőt, 2000.-, olcsóbb mint mindig új csizmát venni vagy a lyukas cipőt utána még ráadni esőben

2017. jan. 14. 13:22
 13/19 A kérdező kommentje:

Van cipőorrvédője, de az ilyen robosztusabb csizmákra v bakancsra nem megy rá ill agyonpréseli a lábàt a cipővel.

Vettem most 9 ezerért, amire rá van irva hogy vízállo, hazaérve benne levettem a csizmáját és szerintetek száraz volt a zoknija? ....

.. ...

...

...

2017. jan. 14. 15:52
 14/19 A kérdező kommentje:

Lidl ben is voltam amugy.

De menni fogok az aldiba is.

Kész vagyon megy el

2017. jan. 14. 15:53
 15/19 anonim ***** válasza:

Milyen csizmát vettetek?

Nem izzad a lába?

2017. jan. 14. 16:14
 16/19 A kérdező kommentje:

Deicmanos neve nincs csizma de csak erre meg pár másikra amiből méret nem volt, irták rá hogy vizállo.

Az anyaga az is, van impregnalom amugy, de a talpresze azik át es olyan szinten hogy a lábizzadás teljesen kizárhato

Most szárad a kàlyhán vagy min. Igy ki se tudunk mozdulni, max holnap is gyorsan cipőért először.

2017. jan. 14. 17:53
 17/19 A kérdező kommentje:
*Deichmann os
2017. jan. 14. 17:54
 18/19 TR75 ***** válasza:
Nem lehet, hogy zoknin át ázik be?
2017. jan. 14. 17:58
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem ugrál latyakba sokat gyereked mert akkor eltudom képzelni hogy fentröl ázik be .
2017. jan. 15. 07:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!