Lidl-ben kapható gyerek téli csizma milyen minőségű lehet?
Figyelt kérdés
Tetszik, hogy az egész lábfej része vízálló gumiból van, de nem tudom érdemes-e megvenni?2013. okt. 24. 08:18
1/5 anonim válasza:
Én most értem haza a Lidl-ből, és vettem egyet a fiamnak. A lábfej része vízálló gumi, belül jó béléses. Jónak tűnik, és itt szinte mindenki kettesével vette. Szóval ha nem lenne jó, akkor szerintem más sem vette volna, meg persze én sem.
2/5 anonim válasza:
Én mindenkép veszek egyett a kisebbik fiamnak ,én szeretem a lidl ruhákat,cipöket olcsok és jok tavaly is vetem ott téli csizmát gyerekeimnek és nem ment tönkre .
3/5 anonim válasza:
én is vettem reggel egyet a fiamnak,nagyon melegnek,és jónak tűnik.annyira tetszett neki,hogy az oviban már a kocsiban felvette,és abban kellett hazajönni.nem néztek hülyének 25 fokban hótaposóban
4/5 anonim válasza:
Én is pont ma vettem a fiamnak. Bár még nem vettem soha a Lidl-ben lábbelit, de a ruhák minőségében nem csalódtam, bízom benne, hogy jó lesz. Vettem volna a lánykámnak is, de kisebb méretben nem volt. :(
5/5 A kérdező kommentje:
Végül én is vettem tegnap egyet, jó meleg, és biztos nem ázik be. A talpát talán picit túl merevnek tartom, de a fiamat nem zavarja, futkározik benne simán.
2013. okt. 25. 05:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!