Válás küszöbén vagyunk. Hogyan kommunikáljuk a gyerek felé?
Ma betelt a pohár és több hónapnyi verbális "egymás öldöklése" után kiraktam a férjemet.
A gyerek lassan 3 éves, mindkettőnkhöz kötődik. Apaként nem tudok rá rosszat mondani, társként szerepelt le.
Most mondtam, hogy néhány napig látni se akarom, a kicsinek azt mondtuk, hogy el kell utaznia, nem alszik itthon.
Most 2-3 napig tényleg hallani se akarok róla.
A kapscolattartást a későbbiekben nem szeretném akadályozni. (Bármikor találkozhatnak, csak jelezzen előtte)
De kérdeződködni fog, hogy apu hol van. Egy sima munkanapon, ha betegség miatt itthon kellett maradnia, már déltől ment az érdeklődés. Ezért is gondolom, hogy így, hogy este nem jön haza, egy idő után fel fogja zaklatni.
Szia.
Nekem is 3 volt a lányom mikor elköltöztem az apjától,természetesen a gyerekkel. Állandó ordibálás ment,nem törődött velünk. Fenyegetés,hogy nem vihetem el a gyereket,ő elperli. Joó vigyem,úgyis újra dolgozik stb. Lett új párom,hamar ide is költözött (albérlet ). A lányom rengeteget sírt addig,hogy hiányzik az apja. El lett mondva,hogy mi már itt lakunk és mehet amennyit akar az apjához. Mikor párom ife költözött,nagyon hamar elmúlt a sok sírás,hiszti. Rövid időn belül apának hívta már őt,az apja max havi egyszer viszi,akkor is otthon ülnek és bagózik mellette. Van kisteso is már és a költözés után egy évvek kezdte emlegetni,hogy állandóan kiabáltunk a másik apával. Szörnyű ezt hallani,de már boldog kisgyermek ismét.
Régen nem volt válás,nem hát. A nők türték a bármiféle megaláztatást,verést akármit. Nem én nem tűröm,soha nem fogom,ha valaki lengeti a kezét előttem,vagy elkapja a nyakam. De hálisten rendes párt találtam.
Fel a fejjel kérdező! Csak szeresd a gyermekedet! Türelem és idő,mindent megold.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!