Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Lopott a kisfiam az ovoából!...

Lopott a kisfiam az ovoából! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Kisfiam ellopott az ovibol par lego darabot . Elrakta a benti nadragja zsebebe , es amikor hajtotta ossze atoltozesnel ( mikor hoztam haza ) kipotyogott belole . Megkerdeztem , hogy miert van a zsebeben , azt mondta , hogy azert mert neki ilyen legoja sosem lesz . Mikor kerdeztem tolr hogy tudja e a kovetkezmenyeket , rogton mondta , hogy a felnotteket a lopasert bortonbe zarjak .. elmondtam , hogy holnap reggel vissza kell vinni , suru bocsanat keres kisereteben . Itthon elmondtam neki a velemenyem , mire azt mondta , hogy tudja , hogy ilyet tilos csinalni , es hogy tudja , hogy en most szegyenkezem .Mit tegyek ? 7 eves , rengeteg lego tulajdonos fiucska anyukaja

2017. jan. 4. 16:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
51%
Hozzáteszem az előző válaszomhoz: a magyarázatnak a felnőtt részéről őszintén türelmesnek, szeretettelinek kell lenni, és bízni kell a gyermekben. Ez szükséges a gyermek fejlődéséhez.
2017. jan. 4. 20:00
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként, amennyiben a kisfiad "egyszem gyerek", tehát abban nőtt fel, hogy ami tetszik neki az kizárólag csak az övé. Ill. amennyiben eddig bármit is akart, kért, szeretett volna megkapni, azt meg is kapta... szóval ez esetben még olyan természetesnek is tűnhet az ő szemében, hogy nem is gondolt bele, helyes-e amit tesz.
2017. jan. 5. 08:16
 13/13 anonim ***** válasza:
64%
Én is kiskoromban elhoztam egy játékot az ovodából de nálunk nem volt ilyen hogy anyàm rákényszerít hogy ismerjem be hogy loptam mindenki előtt ezel csak tönkretette volna az életem hogy mindenki lopásal vádol. Úgyhogy szerintem ilyent ne kérjél tőle inkább játszás közbe rakja vissza és akkor úgy jó lesz.
2017. jan. 6. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!