Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mitől lehet, hogy a kisfiam...

Mitől lehet, hogy a kisfiam rá van kattanva a rózsaszín ruhákra?

Figyelt kérdés
Az angyalkától rózsaszín tolltartót kért, szülinapja lesz nem soká, arra rózsaszín pizsamát kért, és persze ugyanilyen színben autót.
2016. dec. 29. 08:35
 1/5 anonim ***** válasza:
66%
Mi baj van a rózsaszínnel? Hiszen az is egy szín a többi között. Ma már nincs ilyen, hogy fiús vagy lányos szín. Apukákat láttál már rózsaszín ingben? Mert bizony sokan hordják!
2016. dec. 29. 08:54
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekünk is volt ilyen korszakunk :)

Az egyik legfeltünőbb szín, szerintem ezért tetszik nekik. Mutass neki más feltünő színeket, hátha megtetszik más is.

Nem gond egyébként, de megértelek. Én sem akartam a kisfiamat babarózsaszín kabátban és neonrózsaszín csizmában járatni.

2016. dec. 29. 09:52
 3/5 A kérdező kommentje:
Én is úgy vagyok vele, 8 évesen már nagyfiú. Csak a rokonok elkényeztetik, szinte mindent, amit kér, megvesznek neki.
2016. dec. 29. 10:00
 4/5 anonim ***** válasza:
8 éves fiamnak a piros a kedvenc színe. Az az igazi élénkpiros. Az sem egy tipikus fiús szín. Nem tudom, hogy miért pont ez. Mondjuk ő a rózsaszínt és a lilát utálja.
2016. dec. 29. 15:51
 5/5 anonim ***** válasza:
41%
Soha nem láttál még férfit rózsaszín ingben? Szürke öltönnyel elég faszántos.
2016. dec. 30. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!