Szerintetek miért nem akar újabban egyedül aludni?
Figyelt kérdés
3,5 éves kisfiam kb fél éve nem akar egyedül aludni. Ezt úgy oldottuk meg h az apja alszik vele.
Én a picivel alszom mert éjjel is szopizik(1 éves)
Van külön szobája a nagy fiamnak régebben simán elaludt egyedül.
Gondoltunk mi is arra h a teso miatt mert ő mellettem alszik. De elmagyaraztam neki h mikor ő volt ilyen pici ő is velem aludt.
Éjjelente 2x felkel és ellenőrzi h ott van e az apja. Szerintem már tudatalatt lehet ez nála mert nincs teljesen magánál. Ha nincs ott a párom akkor sír és alig lehet megvigasztalni.
Mi tévők legyünk?
Csak nem jo a férjemmel h nem alszunk együtt.
A picit még nem akarom át szoktatni kisagyba főleg amiatt h éjjel még szopizik.
2017. jan. 4. 13:43
1/6 anonim válasza:
Fiam is 3,5 éves. Tesó nincs. Ő a sötéttől kezdett félni, nem tudom miért.
Alapban átalussza az éjszakát, úgy alszik el, hogy mellette fekszem.
Ha éjjel ébred, akkor fülét befogja, szemét becsukja, úgy kiabál nekem. Akkor alszik vissza, ha átmegyek hozzá.
Csak remélni tudom, hogy ez hamarosan elmúlik.
Kapott éjjeli fényt, semmi változás.
2017. jan. 4. 14:30
2/6 anonim válasza:
Szegényke, miért is akarna egyedül aludni, amikor apa, anya és kistestvér együtt alhat? 3 és fél évesen még nagyon kicsi, akkor is, ha ő a "nagy". Mi három egymás mellé tolt ágyban aludtunk öten a férjemmel és három gyerekkel. Házaséletet élni a másik szobában is lehet, ha a gyerekek elaludtak összebújni pedig olyan jó együtt! Nem kell félni, eljön az idő, amikor maguktól kimennek az ágyból és a hálószobából is. 6, 4 és 2 évesek voltak, amikor gyerekszobába költöztek, saját ágyba, gond nélkül, boldogan, hogy saját ágyat kaptak. Mostmár nagyok, és soha nem volt idegenben sem elalvási problémájuk.
2017. jan. 4. 15:15
3/6 anonim válasza:
Nekünk 5 éves lesz a fiunk. És vagy velem vagy az apjával alszik. Most vagyok 39 hetes kismama. Semmi köze a teso érkezéshez mert előtte is pont ezt csinálta. Csak ugy alszik el ha fogjuk a kezét és ha megébred ő is rögtön keres minket. Nem is tudom hogy lesz ha itt lesz a pici is mert apa 3müszakban dolgozik.
Csak remélni tudom hogy a kicsi majd nem lesz ilyen. Igazából ugyvtervezem, higy a két gyerek majd egyszerre fog "leválni " rolunk. Aztán majd kiderül. 😊
2017. jan. 4. 15:31
4/6 anonim válasza:
A lányom sokáig ilyen volt. A kisebbik, a fiam nem. Ő szerintem ilyen típus, majd kinövi.
2017. jan. 4. 21:18
5/6 anonim válasza:
az én fiam lassan két és fél éves. kb egy hónapja nem akar egyedül (el)aludni. előtte befeküdt az ágyába, megitta a tápszert majd puszi és kijöttem, pikk pakk elaludt. de pár hete övült, kijön az ágyból és nem alszik. van bent még egy ágy, oda lefekszünk míg el nem alszik. van hogy éjjel is megébred és ugyan ez a helyzet. mi is arra gondolunk hogy elkezdett "félni". remélem elmúlik :)
2017. jan. 4. 21:27
6/6 anonim válasza:
Kivel mi a helyzet? Az enyrm se hajlando egyedul aludni, 3.5 evig ez nem volt gond siman aludt egyedul az ágyában, erre 4 evesen kitalalga a szulinapjanutan nem sokkal hogy ő nem akar egyedul alundi, hogy őt egesz ejjel altatni kell stb. Nalunj kicsit nehezebb ez az egyuttalvas ügy, en is bekoltoztem.hozzá az ágyába, hogy apat kihagyjuk ebbol es tudjon aludni a melo miatt, de iszonyat rossz alvo vagyok, és a lanyom mellett egyszeruen nem tudok pihenni ugy mocorog....hetek ota semmit sem alszunk es mindenki tiszta nyügös. Meddig tart még???
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!