Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek a Néró vagy az...

Szerintetek a Néró vagy az Adolf név a borzalmasabb egy gyereknek?

Figyelt kérdés

2017. jan. 1. 18:08
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
95%
Néró kutyanév! Adolf nem rosz, nem egyedül Hitler viselte ezt a nevet. Ennyi erővel József se legyen senki, mert ugye Josif Stalin..
2017. jan. 1. 20:29
 12/25 A kérdező kommentje:
Érdekes válasz. Igen, kutyanév is a Néró, azon kívül az anyagyilkos római császár neve és olaszul feketét jelent. És ha belegondolunk a József nagyon is gyakori név minden európai népnél. :)
2017. jan. 1. 21:04
 13/25 A kérdező kommentje:
No igen, nem egyedül Hitler, hanem Eichmann is viselte.
2017. jan. 1. 21:06
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Én nem leszek népszerű, de nekem tetszenek a nevek. Viszont szigorúak csak a saját országukban, magyar embernek nem valóak!
2017. jan. 2. 02:02
 15/25 A kérdező kommentje:
Én először a Néró nevet a Dallasban hallottam olyan 10-11 éves koromban. Volt benne egy Angelica Nero nevű női szereplő. Akkor tetszett. Talán azért is, mert egy lenyűgözően szép, határozott nő volt. De miután nem sokkal később hallottam Néró császárról sem adnám ezt a nevet a gyerekemnek. Azután egy szomszédunknak volt egy Néró nevű kutyája. Végül, azt elég sokkal később tudtam meg, hogy olaszul azt jelenti, fekete, ami ugye a gyász színe.
2017. jan. 2. 08:39
 16/25 A kérdező kommentje:
Egyetértek azzal, hogy nem magyar embernek való nevek. Ha valaki nem magyar nevet ad Magyarországon a gyerekének, akkor is, ezek elég jellegzetes, nem túl népszerű egyik hozzászóló szavával élve "lejáratott nevek" a viselőjüktől. Egyébként az előző válaszadónak írom, hogy tudom, az Adidas alapítója Adolf Dassler, Rudolf Dassler testvére, aki a Puma alapítója.
2017. jan. 2. 08:48
 17/25 A kérdező kommentje:
Ment a zöld kéz utolsó kettőnek is.
2017. jan. 2. 08:49
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Hát azért ez véleményes... az említett császárt Nerónak hívták, nem Nérónak.
2017. jan. 2. 15:50
 19/25 A kérdező kommentje:
Igen, Nero császár, és a feketét is úgy írják, de nérónak ejtik.
2017. jan. 2. 16:31
 20/25 A kérdező kommentje:
Elírtam az utolsó válaszadó előtt.
2017. jan. 2. 16:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!