A 13 éves lányomnál kinyomtatott képeket Adolf Hitlerről! Mit csináljak?
Haha. :DDD
Én is tisztelem Hitlert, de azért nem rakok képeket róla az ágyam alá...
Beszélgess vele. Lehet, hogy ebben éli ki a szexualitását.
15/L.
előadásra készül a suliban és ahhoz kellettek a képek.
Kérdezd meg. Ha ezt sem mered megkérdezni,akkor nagyon rossz a kapcsolatotok, akkor hogy beszélgetsz vele més dolgokról? vagy ismeretlenként éltek egymás mellett?
Az én fiam is ilyen volt, de nála korábban kezdődött, és mindenki elszörnyedt, hogy milyen rettenetes gyerekem lesz.
Az én rettenetes gyerekem tavaly történelem országos versenyre ment, és akkor mindenki büszke volt rá. Egyébként teljesen normális gyerek, nem fanatikus, nem kopasz, csak érdekli a történelem.
Kérdezd meg, hogy miért volt ott a kép, meg beszélgess el vele.Biztosan tud magyarázatot adni, de ne kapd fel rögtön a vizet, mert nem biztos, hogy rosszat jelent.
Egyet értek az előzőekkel. Szerintem sem kell megijedned és ha még is Hitler-imádatról lenne szó, hidd el kinövi főleg mert lány. Legalábbis az esetek többségében.
Szerintem nincs azzal semmi baj, hogy érdekli a történelem és nem mindent hisz el, amit a törikönyvek írnak ( hisz tudjuk a történelmet a győztesek írják).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!