SOS! Most raktam le a 24 hós lányomat aludni, az orrát kiszívtam, de a torka tele van és fulladozva köhög. Elmúlik, vagy egész éjjel 5-20 percenként felköhög?
Figyelt kérdés
Nasivinnel becsöppentettem az orrába, párologtatok,mentolt kentem a hátára.Mit tehetek még?Száraz köhögés és előtte hallom hogy szívja a torkába trutyit.2010. máj. 3. 21:29
11/18 A kérdező kommentje:
Most nyugodtan alszik,nem kapkod levegő után.Persze hogy megyünk holnap dokihoz.A férjem munka után elmegy Sinecodért.Nagyon köszönöm a segítséget.
2010. máj. 3. 21:48
12/18 anonim válasza:
Ha már esetleg volt ilyen beteg, akkor miért ne lehetne, hogy vannak otthon olyan gyógyszerek.? Szerintem aki itt most tanácsot adott, az a saját tapasztalatából tette. Én legalább is és nem kötekedni jöttem!!
13/18 anonim válasza:
Na jól megijesztettétek! Semmi baja nem lesz a kicsinek, a lányomnak ugyanez a baja jelenleg, meg nekem is. A köhögés este lefekvéskor meg reggel felkeléskor a legrosszabb. Nálunk is így van, csúnyán köhög lefekvésnél pár percig utána egész éjjel csend van. Nyilván akinek még nem volt így beteg a gyereke még így olvasni is ijesztő, én is megrémültem először, de közel sem olyan vészes, mint ahogy hangzik!
Én lándzsás útifű szirupot adok neki, két napja szedi, de már ezerszer jobb a helyzet.
Kitartás, jobbulást a kicsinek!
14/18 A kérdező kommentje:
köszönöm. Most horkol és odakészítettem a stodal szirupot,ha netán rosszabbodna a helyzet.
2010. máj. 3. 22:15
15/18 anonim válasza:
Na mi újság? Hogy telt az éjszaka? Doki mit mondott?
16/18 anonim válasza:
Hogy vagytok?Milyen gyógyszert kaptatok?
17/18 A kérdező kommentje:
Voltunk dokinál és csak hurutos, nem piros a torka. Kb. másfél óráig köhögött, aztán horkolt szegénykém reggelig.Sinupret csepp, vmilyen köhögés csillapító szirup, orrcsepp és zyrtec 2*5 csepp 3 napig.
2010. máj. 4. 12:40
18/18 anonim válasza:
Végre már vmi jó hír is akad itt néha. Gyógyúljatok meg mielőbb ;) !!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!